Site Rengi

DOLAR 32,4106
EURO 34,8203
ALTIN 2.399,59
BIST 10.208,65
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

DSP BALIKESİR İL BAŞKANLIĞI’NDA YENİ YÖNETİM DEĞİŞİMİ

DSP BALIKESİR İL BAŞKANLIĞI’NDA YENİ YÖNETİM DEĞİŞİMİ
Reklam
22.11.2021
236
A+
A-
Demokratik Sol Partisi, 19 Kasım 2021 Tarihinde atama ile il başkanlığı yeni yönetim Kurulu Üyeleri belirlenmiş olup,Başkan Ajda Nayman’ın yaptığı basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurulmuştur.
Başkan Nayman,yaptığı Sevgili arkadaşlar başlıklı basın açıklamasında:”19/11/2021 Tarihinde, Demokratik Sol Partisi’nin Genel Başkanı Önder Aksakal , tarafından DSP Balıkesir İl Başkanlığı’na atama ile göreve getirildim. DSP Balıkesir İl Yönetim Kurulu,Başkan Ajda Nayman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ayşegül Papuşcu,Sami Boztepe,Selma Özgör,Sami Sağlık,Ümit Ayhan ve Vahide Dursun, olarak belirlenmiştir.
“DSP PARTİSİ GEREKTİĞİNDE SAVAŞAN BİR ŞAHSIN ,BİR KASIRGA ,BİR FIRTINADIR.”
Barıştan yana olan partimiz barış içinde uçan bir güvercinin simgesini taşımaktadır.DSP kimseden icazet almayan Milliyetçi sol partidir. Onursal Genel Başkanımız Rahmetle andığımız sayın Bülent Ecevit’in vefatından sonra DSP bitti diyenler; bilsinlerki Genel Başkanımız Önder Aksakal ,ve çalışma arkadaşları ve seçmenleri ile birlikte dimdik ayaktadır.
“HİÇ BİR İTTİFAKIN İÇİNDE YER ALMAMIŞTIR.”
Türkiye’de kendilerini tek sol parti olanlar bilsinler ki Türkiye’de bir çok sol parti vardır bunların biriside DSP Partisidir. Bunlar her an Türkiye’de 3. Bir ittifakı olabilir DSP yi hafife almasınlar. Bizler her zaman Türk siyasetinde vardık ve daima var olacağız. Tüm bizi seven vatandaşlarımızı kucaklamaya geldik. Yolumuz açık başarılarımızın daim olsun.”Diyerek sözlerine son verdi.
Saygılarımızla DSP Partisi Balıkesir İl Başkanı Ajda Nayman
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.