Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Az Bulutlu
Balıkesir
22°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIK‘ TA 31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE İPİ KİM GÖĞÜSLEYECEK

AYVALIK‘ TA 31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE İPİ KİM GÖĞÜSLEYECEK
Reklam
16.02.2024
426
A+
A-
“ Rahmi Gençer, Ayvalık Belediye Başkanlığı yarışında bende varım dedi.”
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine 44 gün kala, Ayvalık Belediye Başkanlığı Yarışında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ), Cumhur İttifakı, Demokrat Partisi (DP), İYİ Parti, Vatan Partisi ve İşçi Partisi olmak üzere, altı partiden hangisi 31 Mart’ ta ipi göğüsleyecek, merakla bekleniyor.
“AYVALIK’TA 61 BİN CİVARINDA SEÇMEN VAR”
Demokrat Parti Ayvalık Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer, konuşmasını yapacağı alana, eşi Yasemin Gençer, ile geldi. Başkan Gençer, alana girdiği yerden kürsüye kadar, vatandaşların sevgi seliyle karşılaştı. Başkan Gençer’e desteklerini gösteren vatandaşlar, tebrik etmekte ve tokalaşmakta yarıştılar.
Demokrat Parti Ayvalık Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer, Ayvalık Talat Paşa Caddesi’nde yaptığı miting konuşmasına başlamadan önce, eşi Yasemin Gençer, ile vatandaşlara karanfiller atarak selamladılar.
” AYVALIK BELEDİYE ÇALIŞMALARI 5 GERÇEK MADDEDE TOPLANDI”
Demokrat Parti Ayvalık Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer, konuşmasında, belediyeyi kazandığında, Ayvalık’taki çalışmalarını beş ama madde altında toplayarak, şu açıklamada bulundu:” Adil Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Şeffaf Belediyecilik, Çevreci Belediyecilik ve Üreten Belediyecilik ile herkesi ayırım yapmadan eşit mesafede olacağına ve belediye başkanı olduğunda, hiçbir işçiyi çıkarmayacağına, sizler lütuf edip belediye başkanı yaparsanız, o şerefli koltuğa tekrar beni oturtursanız herkese eşit olacağım. Hangi partiden olursa olsun, ne zaman gelmiş olursa olsun, nereden gelmiş olursa olsun, bu şehrin vatandaşıysa, herkese eşit olacağım.” Diyerek konuşmasına devam etti.
“ BELEDİYEDE O KAPILAR ARKASINDAKİ BÜTÜN İŞLER BİTECEK ”
Başkan Gençer, konuşmasının devamında çok önem verdiği şeffaf belediyecilik için şu sözleri dile getirdi:” Bir yer satılıyor kimsenin haberi yok. Meclisin haberi yok. Ya böyle bir şey olabilir mi? Sen bir mahallenin göbeğini satıyorsun, belediye meclis üyeleri hangi formülle satıldığını, yapılacak inşaat çatısı uzay çatışımı? Bilmem ne çatışımı olacak, 200-250 Milyonluk yeri veriyorsun, kimseye bir şey söylemiyorsun. O Kapılar arkasındaki bütün işler bitecek Ayvalık’ta. Her şey şeffaf olacak.” Diyerek belediyede rantın kalkacağına işaret etti.
Demokrat Parti Ayvalık Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer, konuşmasının bir kısmında, ben eskiyi konuşmak için değil yapacağım projeleri anlatmaya geldim. Belediyenin hizmetlerinden, herkes eşit yararlanacak. Kimseye ayrıcalık yok. Ayrıcalıklı sınıfı ortadan kaldıracağız.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.