Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Az Bulutlu
Balıkesir
22°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Reklam
Reklam

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ALİ GÜR ALTINOVA VE YENİ MAHALLE DE SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ALİ GÜR ALTINOVA VE YENİ MAHALLE DE SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI
Reklam
18.02.2024
371
A+
A-

SONY DSC

31 Mart 2024 Yerel Seçimler 43 gün kala, Cumhur İttifakı Altınova ve Yeni Mahalle esnaflarıyla ve vatandaşlarla buluştu. Altınova da esnaf ve kahveleri ziyaretleri gerçekleştiren, Cumhur İttifakı Adayı Ali Gür:” cumhur İttifakı’nın Ayvalık Belediye Başkan Adayıyım. Sizlere ve Ayvalık’a hizmetleri getirmek için aday oldum. 20 Yıldır yapılmayan hizmetleri yapacağıma inanın ve bu sefer oyunuzu Ayvalıktan ve Cumhur İttifakından yana kullanmanızı istiyorum” sözleriyle vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı.

17 Şubat Cumartesi günü erken saatlerde Altınova esnaf ve Altınova Balıkçı esnaf ziyaretlerine, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, ve eşi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Güren, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Ustalı, MHP bir önceki dönem Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, Cumhur ittifakı Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatları ve yönetim kurulları, katıldı.
Cumhur İttifakı, Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey,Ak Parti ve MHP İlçe teskilatlarıyla birlikte, Altınova Esnaf ziyaretlerinden önce, Altınova Balıkçılarıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Daha sonra Altınova Esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

SONY DSC

BAŞKAN GÜREN “ AYRIMSIZ HİZMET VERMEYE GELİYORUZ”

Akşam saatlerinde Ayvalık Yeni Mahalle de, programlanan esnaf ve vatandaşlar ile buluşmasında, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Güren:” Cumhur İttifakı Adayımız Ali Gür, ve Ak PART, Milletvekilimiz Mustafa Canbey, ile sizleri ziyarete geldik. Bizi ağırladığınız için hepinizden Allah razı olsun. Ayvalık, hizmet alması için başarılı bir aday çıkardık. Cumhur İttifakı olarak, belediye başkanlığımızda Ayvalık ‘ta hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğiz” sözleriyle konuşmasına son vererek, sözü MHP Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Ustalı’ya verdi.
HASAN USTALI “AYVALIK HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALMASINA BİRAZ DAHA YAKLAŞACAK”
Başkan Ustalı” Bu gün Cumhur İttifakı olarak sizi ziyarete geldik. Bu ne ilk ne son gelişimiz. 2014 seçimlerinde burada çok güzel oylar aldık. Hep beraber olduk ve bu mahalleden birinci parti olarak çıktık. İnanıyorum ki, büyükşehirde Yücel Yılmaz, başkanıma, Ayvalık’ta da Ali Gür, başkanıma çok oy çıkacak, Ayvalık hak ettiği hizmetleri almasına biraz daha yaklaşacak” diyerek sözü, MHP bir önceki dönem Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray’a verdi.

SONY DSC

BAŞKAN SIRAY”20 SENEDİR AYVALIK KISIR DÖNGÜLERLE MAALESEF GÜNLÜK İŞLERLE İDARE EDİLİYOR”

Reklam
Başkan Sıray” Arkadaşlar ben buraya gelince evime geliyorum. Çünkü; 2009 aday oldum,2014 de aday oldum, Aslanlar gibi desteklediniz bizi. O güzel yüreklerinizle, o güzel gönüllerinizle elele verdiniz, bizi buradan birinci parti çıkardınız. Allah nasip ederse, büyükşehirde Yücel başkanımız ki; bu gün, Ayvalık İlçesine yapılan bütün hizmetler ortada, Ayvalık’ta da dürüst, namuslu, işadamı her dokunduğu şeye hayat getiren Ali Gür Başkanımıza destek vermenizi istiyorum. Yirmi senedir Ayvalık kısır döngülerle, maalesef ve maalesef günlük işlerle idare ediliyor. Artık bu kadere son verin, hizmet isteyin, hizmet getirelim ” diyerek sözü Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür’e verdi.
ALİ GÜR ”O KADAR KÖKLÜ SORUNLARIMIZ VARKİ”
Başkan Gür” Ben Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Yaklaşık on yıl içerisinde, beş yıl Ayvalık Belediyesi’nde Meclis Üyeliği yaptım. Üç yıl, Ak PARTİ Ayvalık İlçe Başkanlığı yaptım. Bu günde bu görev nail oldu. Oylarınıza talibim. Karşınızdayım. Olursa Ayvalık’ı belediye başkanı olarak yönetmeye talibim. Ayvalık çok güzel bir yer. Böyle bir yerde yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Belkide dünyanın en güzel ilçesinde yaşıyoruz. Fakat; O kadar kamusal sorunlarımız varki, o kadar köklü sorunlarımız varki, neredeyse Balıkesir’in en geri kalmış ilçelerinden biri durumundayız. Birçok hizmeti yapamamışız, alamamışız ve bu sorunları yaşıyoruz. Ayvalık’ta birçok sorun, çözülememiş, belediyecilik sadece maaş ödemek, yolları süpürmek veya çöpleri almak hizmet olarak görülmüş ve 20 yıldır böyle devam etmiş.
Biz bunu değiştirmek için buradayız arkadaşlar. Ben iktidarın temsilcisi olarak, bir seferde olsa, Ayvalık’a iktidarın hizmetini getirmek için buradayım. Ve sizden bu yüzden oy istiyorum. Ayvalık’ımızın o kadar sorunları var ki; Ayvalık Belediyesi olarak çözmemiz imkansız. O yüzden ne yapmamız gerekiyor? Bakanlıklarımızla, Vekillerimizle, Balıkesir Büyükşehir Belediyemizle, ortak projeler üretmemiz lazım. Onlardan destek almamız lazım. İşte buradaki el benim. Sizlerden bir defaya mahsus beş yıl görev istiyorum. Projelerimi size ileriki zamanlarda tek tek anlatacağım” diyerek, sözü Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey’e verdi.
Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey,” Az önce burada ne yapmak istediğimizi kısmen belediye başkan adayımız açıkladı. Biz Ak Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak Ayvalık’a hizmet etmek istiyoruz. Bu zamana kadar Ayvalık’ı alma şansımız olmadı. Ayvalık’ta istediğimiz hizmeti bir türlü yapamadık. Büyükşehir Belediyemizin marifetiyle, Ayvalık’a Yücel Yılmaz başkanımızın desteğiyle çok iyi, güzel işler yaptık. Ama artık biz diyoruz ki; şuraya bir Cumhur İttifakı damgasını vuralım, hizmet neymiş bir gösterelim. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde ne diyorlar biliyormusunuz, Ayvalık hak ettiği hizmeti almıyor.

SONY DSC

CANBEY “ BİRİLERİ YAPILAN İŞLERİ SAHİPLENİYOR”

Dünyanın en güzel şehri olan bu Ayvalık, çok daha iyi yerlerde olması lazım. Bunun olabilmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Gelin bu desteği verin Ayvalık için bir dönüm noktası olsun. Ali başkanı tanımayan yok. Ayvalık’ın yetiştirdiği, Ayvalık’ın topraklarında top oynamış. Kendi işini kurmuş ve istihdam yapmış başarılı iş adamı olarak karşımızda ve bunu belediyeye de taşımak lazım. Biz başkanımızın arkasındayız. İktidar olarak, hükümet olarak arkasındayız. Ayvalık’ta ne yapılması gerekiyorsa, inşallah başkanımızla birlikte yapacağız ve destekliyoruz.
Ayvalık’a iktidar olarak gene hizmet ettik. Çok daha büyük projeleri Ali başkanımla birlikte yapacağız” diyerek son olarak, Büyükşehir’ in yaptığı doğal gazı ele alarak milletvekili olduğunda Ayvalık’a doğal gazı getireceğinden bahseden vekil Canbey, şu anda Ayvalık’ta doğal Gaz varmı? Var.
Birileri de çıkıp bu hizmetleri sahipleniyor. Doğal Gaz Çukurunun başında fotoğraf çektirerek biz yaptık olmaz. Diyerek konuşmasını sürdürdü. kKonuşmaların ardından vatandaşların sorularına cevap verildi. Yeni Mahalle Muhtarı Talat Karadeniz, mahallesine bir top sahası olmasını ve gençlerin yaşamında çok iyi gelişmelere neden olduğuna vurgu yaptı. Bazı vatandaşlar düğün salonu istedi. Geç saatlere kadar yapılan vatandaşla beraberlikleri sonrası, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey, ve Cumhur İttifakı Yeni Mahalleden ayrıldılar.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.