Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 16°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Reklam
Reklam

AYVALIK TİCARET ODASI ZEYTİNYAĞI COĞRAFİ İŞARETİ TANITIMI YAPTI

AYVALIK TİCARET ODASI ZEYTİNYAĞI COĞRAFİ İŞARETİ TANITIMI YAPTI
Reklam
19.02.2021
708
A+
A-
Ayvalık Zeytinyağı’ nın tanıtımı amaçlanan ATO LABORATUVAR A.Ş ’nin çalışmasında 1400 adet özel ambalajlı ve tanıtım yazılarının oluştuğu bir litrelik şişeler ile bir çok kurumlara hediye verildi. Bunlardan biride Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) oldu.
Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı A.Ş, Ayvalık Zeytinyağı’ nın Coğrafi İşaretinin tanıtımı ve kullanımının yaygınlaşması amacı ile yapılan 1400 adetler halinde yapılan bir litrelik özel ve tanıtıma dayalı ambalajlı şişeler halinde bir çok kurum ve kuruluşlara hediye olarak dağıttı. Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar’ın Beşiktaş Jimnastik Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerine yolladığı Ayvalık Coğrafi İşaretli Zeytinyağı’ nı Ayvalık Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Serkan Özkan, İstanbul da hediye edecek.
Başkan Ali Uçar”Ayvalık Zeytinyağı Coğrafi İşaretini önemsiyoruz”
Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar 1428 adet bir litrelik özel şişe ve ambalajlı Ayvalık Zeytinyağı’ nın yapılma amaçlarını anlattı.
Ayvalık Zeytinyağı’ nın coğrafi işareti ile kalitesinin önemine vurgu yapan, Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar: Bilindiği üzere ATOLAB ’ın Ayvalık Coğrafi İşaretinin tanıtımı amaçlı ve laboratuvarımızı da tanıtmak amaçlı hazırlamış olduğumuz bir ürünümüz var. Bu sınırlı sayıda hazırlanmış, coğrafi işaret uygulamasının öneklenmesi ve tanıtımının güçlenmesi amacını güden bir çalışmaydı. Bu gün arkadaşlarımızın yapmış oldukları ziyaretlerinde, Ayvalık Beşiktaşlılar derneği adına Beşiktaş Spor Kulübüne hediye olarak, bu bizim ürünümüzden sunmak isteriklerini ve ürünlerimizden almak istediklerini söylediler. Onun için geldik buluştuk kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayvalık Zeytinyağı’nın ününün korunmasında, tanıtımında yapmış oldukları katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ederim” diyerek Ayvalık Zeytinyağı coğrafi işaretine vurgu yaptı.
ATO Laboratuvar A.Ş.’Yönetim Kurul Üyesi Ahmet Ürgüplü, “Ayvalık ın en önemli özelliklerinden bir tanesi coğrafi işaretinin alınmasydı”
Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürgüplü: Ben burada bu gün iki tarafında temsilcisi olarak görüyorum. Hem Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı A.Ş’nin hem de Ayvalık Beşiktaşlılar Dernek yönetiminde ve BJK Kongre üyesi olarak Serkan Özkan başkanımızla güzel bir jest yapalım dedik, Pazartesi günü İstanbul a başkan Ahmet Nur Çebi, başkanımıza hem de yönetim kurulumuza ATO Laboratuvarının bu güzel çalışmasını coğrafi işareti almış zeytinyağını hediye ederek hem Ayvalık’ımızın ufakta olsa reklamını hem de camiamıza Ayvalık Zeytinyağını göndermenin bir gururu ile böyle bir çalışma yaptık. Ayvalık ın en önemli özelliklerinden bir tanesi coğrafi işareti almış özelliği. Bir sürü bu işle uğraşan firmalarımız var. Bizde ATO Laboratuvarı olarak buna vurgu yapmak istedik. Coğrafi işareti alan yağ hem rakam olarak, daha pahalıya satabilirsiniz, daha güvenilir bir satış olur. Çünkü insanlar güveneceği malı tüketmek istiyor. Laboratuvar olarak Türkiye de 4 tane akredite olmuş, laboratuvarlardan bir tanesi. Coğrafi işareti hem kimyasal analizle hem duyusal analizle birlikte yapabilen ender Laboratuvardan bir tanesi. Bütün bu işte emeği geçen analiz arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Önemli olan İstanbul’a gittiğimizde göğsümüzü gere gere Ayvalık yağını bizim başkanımız Ahmet Nur Çebi ye ve yönetim kurulu üyelerine hediye etmek” diyerek sözlerine son verdi.
Başkan Serkan Özkan” Coğrafi işaretli zeytinyaları Ahmet Nur Çebi ve yönetimine götürmek için aldık.”
Ayvalık Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Serkan Özkan: Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği olarak, Ayvalık Ticaret Odasının Laboratuvar nın yapmış olduğu hediye yağları bizde Kulüp yöneticilerimiz Ahmet Nur Çebi ve yönetimine götürmek için aldık. Bize bu sıcak karşılamasından dolayı ATOLAB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar’a ve Kurul Üyesi Ahmet Ürgüplü’ye ve çalışanların ellerine sağlık. Ayvalı tanıtımına bizde dernek olarak katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” sözleri ile Ayvalık Zeytinyağı coğrafi işaretine desteğini belirtti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.