Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 24°C
Reklam
Reklam

ALİ GÜR’DEN ÖNCE AYVALIK DİYEREK 41 KERE MAŞALLAH PROJELERİNİ TANITTI

ALİ GÜR’DEN ÖNCE AYVALIK DİYEREK 41 KERE MAŞALLAH PROJELERİNİ TANITTI
Reklam
03.03.2024
52
A+
A-

SONY DSC

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ ne günler kala, siyasi partilerin belediye başkan adayları projelerini halka ve üyelerine tanıtmaya başladı.

Yerel Seçimeler, 29 gün kala, Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, Ayvalık için 54  projesini hayata geçirmeye söz verdi. Ayvalık Cunda Mesleki Anadolu Meslek Lisesi’nin 600 kişilik  Mavi Salonu’nu hınça hınç dolduran vatandaşlara ve üyelerine tek tek anlattı. Başkan Gür” Bizim söz verip yapacağımız bazı projeleri devlet imkanlarıyla yapacağız. Altyapı, dört adet balıkçı ve gezi teknelerine barınak yapmak, Ayvalık’ın en eski Cunda köprüsünü tekrar yapmak, Doğalgazı aksatmadan bitirmek ilçe belediyelerinin hatta il belediyelerinin altından kalkacağı bir yatırımlar değil. Ben bu projelerin tamamını bakanlıklarımızın desteğiyle yapacağım” diyerek 600 kişilik salona dönerek söz verdi.

YEREL YÖNETİM VİZYONUMUZ

Reklam

Yenilikçi, Güçlü, Adil, Üretken, Şefkatli, Dinamik, Erişilebilir, Vatansever, Çağdaş, Kapsayıcı, Vizyoner, Sürdürülebilir ve Kalkınmacı diyerek, ana başlıklarını altlarını doldurarak paylaştığı projeler, katılımcılar tarafından alkışlanarak destek verdiler.

Başkan Gür, bazı başlıkları soru seklinde açarak katılımcıların dikkatini çekti. “3800 kayıtlı balıkçımız var ama ne yazık ki bir tek barınağımız bile yok. Biz 4 bölgede projeleri hazır hemen barınakların hizmete girmesini sağlayacağız. Cunda kıyı düzenlemesi ve otopark alanı oluşturacağız. Açık ve kapalı balık hali ve yeni sebze ve meyve hali. Deprem bölgesinde bulunan Ayvalık için Kentsel Dönüşüm. Trafik sorununun çözümü için uygulanabilir projeler i geliştireceğiz. Kanalizasyon ve içme suyu kaçakları için şebekelerin yenilenmesi, gibi daha bir çok projelere dikkat çekti.

Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür’ün, proje lansmanına katılanlar arasında, Cumhur İttifakı Ayvalık Belediyesi Meclis Üye Adayları, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren ve teşkilatı, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Ustalı ve teşkilatı, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal, Ayvalık Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Tosun ve yönetim kurulu, Ayvalık Ticaret Odası Meclis Başkanı Suat Akın, Kırsal Mahalle Muhtarlarının yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.