Site Rengi

DOLAR 32,3147
EURO 34,6684
ALTIN 2.409,50
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

MHP’DEN AK PARTİ’YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

MHP’DEN AK PARTİ’YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
Reklam
08.11.2023
247
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette konuşan MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, “Üstlendiğiniz görevden ötürü şahsınızı ve değerli arkadaşlarınızı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin, milletimizin bekası için bir irade ortaya koydular. Aziz milletimizin de büyük teveccüh gösterdiği bu irade bizim için de bir yol haritası niteliğindedir.  Ülke yönetimiyle ilgili politikalara elbette genel başkanlarımız karar verir, bizler de onları takip ederiz. Yerelde de genel politikalara uygun olarak teşkilatlarımızın programları olacak, projelerimiz olacak, görevlerimiz olacak. Cumhur İttifakı’nın yolu belli. Sadece bugün değil, dün de böyleydi, yarın da böyle olacak. Bunu da inşallah birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız” dedi.

 

Reklam

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren ise MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “İlçe Başkanlığımıza ziyarete gelen ve hayırlı olsun dileklerini ileterek bizleri mutlu eden Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Sıray’a ve yönetim kurulu üyelerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bizler Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizin işaret ettiği doğrultuda, Cumhur İttifakı’nın oluşturduğu anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimde ciddi bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Bu azimle, bu doğrultuda, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.