Site Rengi

DOLAR 32,2562
EURO 35,0530
ALTIN 2.466,98
BIST 10.319,96
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 30°C
Az Bulutlu
Balıkesir
30°C
Az Bulutlu
Cum 29°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C
Reklam
Reklam

AYVALIK KAYMAKAMI HASAN YAMAN AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE ZİYERETİ

AYVALIK KAYMAKAMI HASAN YAMAN AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE ZİYERETİ
Reklam
02.08.2022
222
A+
A-

Ankara’nın Mamak ilçesinde Şah-ı Merdan Kültür Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Ana Fatma Cemevi ve Çankaya ilçesinde bulunan Türkmen Alevi Bektaşı Vakfı Genel Merkezi’ne yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu vesileyle Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman’ın Ayvalık Hacı Bektaş Kültür ve Dayanışma Derneğimizi ziyaret ederek, Cemevlerine yapılan saldırının birlik beraberliğimizi bozmayacağını bu gibi menfur olayların kardeşliğimize zarar veremeyeceği mesajını bizim yanımızda olmasıyla bir kez daha belirtmiştir. Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman ile birlikte ziyarette gelerek, aynı dileklerde bulunan,  Ayvalık Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Yakan’a Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’a çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür Ve Dayanışma Derneğimizi ziyaret ederek, yapılan saldırıları kınayan bir önceki dönem Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e teşekkür ediyorum.

Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür Ve Dayanışma Derneğimizi temsil eden üyelerimiz, Beliz Soysal’a, Kıymet Aytar’a, İnna Kalkan’a, Alaattin Süberoğlu’a, Sadettin Çelik’e, Arif Mert’e, Bayram Dilki’ye birlik beraberlik ruhuyla katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.

Reklam

Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür Ve Dayanışma Dernek Üyelerimiz, Pandemiden dolayı katılamayıp arayarak destek vermeleri ayrıca  ortak mesaj olarak,”bizi bu gibi saldırıların yıpratamayacağı,kardeşlik bağlarına saldırılar beyhude çabalar olduğu” mesajı vermişlerdir. Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür Ve Dayanışma Derneği Yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.