Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 23°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AŞRE’SİNİ PAY ETTİ

AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AŞRE’SİNİ PAY ETTİ
Reklam
10.08.2022
531
A+
A-

TEŞEKKÜR MESAJI

Muharrem Ayı nedeniyle Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği 10 Ağustos Çarşamba günü Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 1500 (bin beşyüz) kişilik, Aşuresini pay etti.

Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman’ın da katılarak kısa zaman Aşure dağıtması vatandaşları çok memnun etti. Kendisine bu duyarlıklarından dolayı Dernek olarak teşekkür ediyoruz. Ayvalık Kurum müdürlerinden Ayvalık İlçe Jandarma Kom.Yüzbaşı Onur Yakan, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun,Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Balkan’a teşekkür ederken adını yazamadığım katılan kurum  Müdür ve Amirlerimize ayriyeten teşekkür ediyorum.

Reklam

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey,telefonla arayarak” Daha önceden planlanmış çalışmalarım nedeniyle katılamıyorum. Aşure Payınızda bulunmayı çok istiyordum.Allah Aşure payınızı kabul etsin.Ülkemizin birlik ve beraberlik kardeşliğini arttırsın inşallah”diyerek destek verdi kendisine dernek olarak çok teşekkür ediyoruz.

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin,yolladığı telgrafta” Sayın Yüksel KALKAN Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği Daha önceden belirlenmiş programım nedeniyle aranızda bulunamayacağım. “Aşure Payının düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor. Muharrem ayında tutulan yas oruçlarının hak katında kabul görmesi ve bolluk, bereket, barış, kardeşlik getirmesi dileğiyle, Siz sevgili hemşerilerimi saygıyla selamlarım.Op.Dr. Fikret Şahin.” Bu güzel telgrafı için Vekilimiz Fikret Şahine dernek adına teşekkür ediyorum. Ayriyetten 25. & 26. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm,telefonla arayarak” Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneğinizin Aşure Payına katılmak çok istiyordum.bazı programlarım yüzünden katılamadım. Aşure payınızı Allah kabul etsin. Kardeşlik ve dostluklara vesile olsun.En kısa zamanda ziyaretinize geleceğim” diyerek desteğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ankara’da olması nedeniyle telefonla arayarak, Aşure Payınızı Allah Kabul Etsin. Ankara’da olma nedenimle katılamadım Aşure Payınız, öncelikle ilçemize,ülkemize birlik beraberlik ve hayırlar getirsin” diyerek dileklerde bulundu. Biz dernek olarak Ayvalık Belediyesi Başkanı olarak kendisine ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Başkan Ergin, kendisinin yerine başkan vekili olarak katılan Merih Arslan’a katkı  ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Ayriyetten Ayvalık Belediyesi Meclis Üyelerinden,Ethem Vardı,Levent Grup’a katılımlarından dolayı dernek adına teşekkür ediyorum.

Reklam

 

Siyasi Partilerden katılan Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür’e Ak Parti Kadın Kollarına ve Politikalardan Sorumlu Başkan yard. Betül Akına ve tüm teşkilata teşekkür ediyorum. Yine Aşure Payımıza Katılan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanl’ya ve yönetim Kurulu’na,CHP Ayvalık Kadın Kollarına ve tüm örgütün üyelerine teşekkür ediyorum. MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray’a yönetim kurulu üyelerine ve kadın kollarına teşekkür ediyorum. Ülkü Ocakları üyelerine bizimle beraber olduklarından dolayı teşekkür ediyorum. İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu’na ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kadın kollarına çok teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadılar. Diğer partilerden katılan tüm dost ve canlara birlik beraberlik içerisinde Aşuremizin payından tattıkları için.  

Ayvalık ADD Şube Başkanı Ahmet Üzgeç’e katılmlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

 

Değerli Dostlar bildiğiniz gibi Muharrem Ayı İslam Alemi için çok önemi olan bir ay. Bu ayda Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Aşure Payı yaparak, herkese birlik,beraberlik ve paylaşım çok önemli olduğuna dikkat çekmek istedik. Payımız esnasında Derneğimizi üyesi, ve sanat açısından her türlü destekte bulunan Türk Halk ve Özgün Müzik hocamız Umut Barış Şahbaz’a verdiği kısa konser için çok teşekkür ediyorum.  Bize maddi manevi destek veren herkesten Allah razı olsun. Birlik Beraberlik içerisinde nice Aşureli Muharrem Aylarına.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.