Site Rengi

DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 18°C
Az Bulutlu
Balıkesir
18°C
Az Bulutlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 22°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

“ SÖZ KONUSU AYVALIK “ KİTABININ YAZARI RAHMİ GENÇER GELİRİNİ ADD VE ÇYDD ‘YE BAĞIŞLADI

“ SÖZ KONUSU AYVALIK “ KİTABININ YAZARI RAHMİ GENÇER GELİRİNİ ADD VE ÇYDD ‘YE BAĞIŞLADI
Reklam
19.03.2022
308
A+
A-

“300 Yıllık yaşamı barındıran çok konuşulacak ve arşivlenecek bir kitap “

Ayvalık’ın önceki dönem belediye başkanı Rahmi Gençer, yazdığı “ Söz konusu Ayvalık “ isimli ve otobiyografisinin olduğu kitabının imza gününü, çok kalabalık bir kitap severlerle gerçekleştirdi.

Ayvalık Emin Süner Pasajı’nda, saat 14:00’de Zeytin Çekirdekleri’nin konseri ile ÇYDD ve ADD’nin yararına düzenlenen imza gününde, 400 ün üzerinde kitap satıldı. Rahmi Gençer’in yazarlığını yaptığı“ Söz konusu Ayvalık “ kitabının telif hakkını da; Ayvalık Anneler Derneğine bağışladı. Rahmi Gençer’in dostlarının yanısıra siyasi partilerin, STK’ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın da, satın aldığı kitabı imzalatabilmesi için dakikalarca sırada beklediler.

Reklam

Rahmi Gençer, yaptığı konuşmasının büyük bölümünü kitabını neden yazması gerektiğine vurgu yaparak,”Ayvalık,Altınova anlatmakla bitmez. Çok kitap yazılır inşallah. Uzun süre ara verildi Ayvalık la ilgili yazılan kitaplara. İnşallah onlara bir örnek olur. Çok insan Ayvalık ta kitap yazacak bilgilere sahip arkadaşımız var. Çok büyüğümüz var ,hepsini yakinen tanıyorum. Ayvalık ta yazılacak her kitap geleceğe miras olacaktır.” Diyerek sözlerini bitirdi. Konuşmaların ardından kitapların imzalanmasına geçildi.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.