Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 24°C
Reklam
Reklam

VATAN PARTİSİ AYVALIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BÜLENT ÖNAL

VATAN PARTİSİ AYVALIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BÜLENT ÖNAL
Reklam
14.02.2024
422
A+
A-

Vatan Partisi, 31 Mart Yerel Seçimlerine hazır durumda.

Ayvalık Siyasetinde, her zaman ses getirerek, siyasi ilkelerinden geri adım atmayan çalışmaları ve parti programları, devletin bekası ve halkın çıkarlarına sonsuz verdikleri destekle siyaset yapan Vatan Partisi, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Ayvalık Belediye Başkan Adayı Bülent Önal’ı gösterdi.

Vatan Partisi Adayını Bülent Önal’ın belediye meclisinde beraber çalışacak, bilgili, halktan taraf olarak  meclis üyelerini de tanıttı. Vatan Partisi Ayvalık Belediye Meclis Üye Adayları sırasıyla, Tuhan Arbak, Murat Canan Bahadır, Ayşe Şenel, Zarif Boyvat, ve Abdullah Boyvat, olarak belirlendi.

Reklam

Vatan Partisi Ayvalık Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyelerinin tanıtımını yapan Vatan Partisi Ayvalık İlçe Başkanı, Abdul Aziz Şenel, yaptığı açıklamasında:” Değerli Ayvalık’lılar, değerli arkadaşlar, Ayvalık’ta belediye seçimlerine katılmaya karar verdik. Bütün gücümüzle halkımıza belediye konusundaki programımızı anlatmaya çalışacağız. Bir kere şunu dikkatinize sunarım. Şu partilerden, Şu adaylardan hangisi seçilirse bu günden farklı bir şey yaratır. Çöp Toplamaktan başka yaptıkları bir şey varmı? Gördünüzmü, limandaki betonlaşmayı? İnsan bakmaya utanıyor. Arkadaşlar biz Vatan Partisi olarak, belediyelerdeki büyük sorunların çözümünü Ankara’da iktidarla birlikte çözülmesinden yanayız. Onun için biz iktidara geleceğiz. Ayvalık Halkı’nın bize iktidar yolunu açmasını istiyoruz. Vatan Partisi olmadan hiçbir sorun çözümlenemez.” Diyerek, sözlerine son verdi. Daha sonra Vatan Partisi Ayvalık İlçe Başkanı, Abdul Aziz Şenel, partililerine, Ayvalık Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üye Adaylarını tanıttı.

Vatan Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Abdul Aziz Şenel’ in tanıtımının ardından Vatan Partisi Ayvalık Belediye Başkan Adayı Bülent Önal, “Özel Çıkar Değil, Kamu Hizmeti” diyerek yaptığı açıklamasında: Değerli Ayvalık’lılar, Tarihi kararların eşiğindeyiz. İnsanları sömüren, yoksullaştıran bir düzen içerisinde emperyalist ABD ve Avrupa ile işbirliği yapanların boş laflarına kandın, yalanlarına umut bağladın ve çıkarcılara oy verdin. Üreticiyi kambur ilan edenleri, havadan para kazananları ve ABD’ye selam duranları iktidar yaptın. Senin önüne bu sistem ve onun seçenekleri kondu, bunca yıldır oy verdiklerin sana ne verdi? Alın terini küresel tefecilere, dolar ve borsa vurguncularına, tarikat rantçılarına kaptırdın. Sen çalıştın, kimileri de yabancı bankalara servet yığdı. Sen borç batağındasın, devlet borçlu, belediye borçlu. Sistemin sonuna geldik. Bu böyle gitmez. AKP’nin Turgut Özal politikası bitti. CHP’nin de önünüze koyduğu çözüm AKP’nin programıyla aynı. Vatan Partisi olarak Ayvalık’ta ve tüm yurtta bir çoban ateşi yakıyoruz. Bu ışık, tüm Türkiye’yi aydınlatacaktır.

“EY HALK! AYAĞA KALK! ,İLK KURŞUNU SEN ATTIN, İLK ATEŞİ DE SEN YAK…”

Reklam

Değerli Ayvalık’lılar, Üreticilerden, işçilerden, çiftçilerden başlayan hareketin öncüsü Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi, sözde “Ermeni Soykırımı” yalanına son vermiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri’ni esaretten kurtarmış, Silivri duvarlarını yıkmıştır. 14-15 Temmuz darbesine ilk karşı çıkan partidir. Bu sistemin dışında olan, Atatürk’ün Altı Ok ilkelerinin tamamlanması için çalışan ve halkın refahı için çözümleri olan tek partidir. NATO’ya hayır diyen, PKK ve FETÖ terör örgütlerine ve onların arkasında duran ABD’ye kafa tutan partidir. Kıbrıs’ta ve Mavi Vatan’da çözüm üreten partidir.

Sorunları sizlerin katılacağı, her ay toplanan “Halk Meclizi”nde tartışıp, çözeceğiz. Kısacası, yönetimde siz olacaksınız. Ürettiğiniz çözümler Belediye Meclisi’nde karara bağlanacak ve uygulanacaktır. Tarım ve turizm kenti olan Ayvalık’ın, başta zeytin olmak üzere tarımsal ürünlerine ve doğal güzelliğine zarar verebilecek her türlü girişimin engellenmesi için görev başında olacağız. Su, kanalizasyon, otopark, trafik ve çöp sorunu mevcut rant sorunu ile büyümektedir. Rantçılara yer açmak için tek bir ağaç dahi k esilmesine asla izin vermeyeceğiz.

“ KAMUCU DEVRİMCİ ÇÖZÜM “

Büyükşehir Yasası’nın kaldırılması için öncü olacağız. Önce sağlık diyeceğiz. Belediyemizin öncülüğünde modern sağlık tesisleri kuracağız. Sahiller ve plajlar halkındır. Sahillerimizde ve plajlarımızda halkın iradesini gözeteceğiz. Yeni balıkçı barınakları ve hayvan barınakları inşa edeceğiz. Tarihi eserler koruma altına alınacak ve Envanterleri yenileneceği gibi yollarımız da yenilenecektir. Ayvalık; spor, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bölgenin yıldızı olacaktır. Değerli hemşehrilerim sorunları biliyoruz. Çözümlerimiz hazır sizden yetki bekliyoruz.

Kadri Bülent Önal Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olup lisansüstü eğitimini İngiltere’de ve İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi’nde Uluslararası İşletmecilik alanında tamamlamıştır. Bankacılık, tarım, medya ve yayıncılık sektörlerinde yöneticilik yapmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde danışmanlık görevinde bulunmuş. Ulusal Strateji Merkezinde (USMER) Genel Sekreterlik yapmıştır. 1948 Ankara doğumlu, evli ve iki çocuk babasıdır. Aynı zamanda müzisyen olan Bülent Önal, uzun yıllardır Ayvalık’ta yaşamaktadır. “Hepsini Geçin, Köklü Çözümü Seçin” diyerek sözlerine son verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.