Site Rengi

DOLAR 32,5371
EURO 34,8354
ALTIN 2.443,65
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 16°C
Az Bulutlu
Balıkesir
16°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 23°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

AYVALIK 10LAR TARAFTAR DERNEĞİ DAYANIŞMA YEMEĞİ YÖRÜK MEHMET’TE DÜZENLENDİ

AYVALIK 10LAR TARAFTAR DERNEĞİ DAYANIŞMA YEMEĞİ YÖRÜK MEHMET’TE DÜZENLENDİ
Reklam
23.06.2023
319
A+
A-
Ayvalıkgücü Belediyespor’ un en büyük destekçisi ve taraftarı Ayvalık 10LAR Taraftar Derneği çok kısa zaman önce kurdukları derneğin ilk etkinliği, taraftarlarına Yörük Mehmet Kafe ve Plaj ‘da çok katılımlı bir akşam yemeği düzenlediler.

SONY DSC

Ayvalık 10LAR Taraftar Derneği’nin akşam yemeğine, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye meclis üyeleri Ali Jale, Merih Arslan, önceki dönem Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ve eşi, Ak Parti Ayvalık İlçe Teşkilatı, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, ve eşi, İyi Prti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, Armutçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Balıkesir ASKF Körfez Temsilcisi olarak Cemal Erhanoğlu, ve eşi, ve çok sayıda destekçi ve taraftarlar katıldı.
Açılış konuşması yapan Armutçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Balıkesir ASKF Körfez Temsilcisi olarak Cemal Erhanoğlu,: “ Ayvalık 10LAR Taraftar Derneği, yaklaşık bir ay önce resmi bir şekilde dernekleşerek Ayvalık’a renk kattılar. Bu güzel ve nezih geceyi düzenleyerek, Ayvalık Futboluna katkıda bulundular. Siz değerli dostlarımız, bu gecede yanımızda bulunarak Ayvalık sporuna destek verdiğiniz için çok teşekkürler ediyoruz.” Diyerek sözü Ayvalık 10LAR Taraftar Derneği Başkanı Ergin Kocaman’a bıraktı.
DERNEK BAŞKANI ERGİN KOCAMAN” EN ÖNEMLİSİ GENÇLERİMİZİ TRİBÜNE ÇEKMEK”
Ayvalık 10LAR Taraftar Derneği Başkanı Ergin Kocaman:” Ayvalık 10LAR Derneği’nin dayanışma yemeğine hoş geldiniz. Hepinize yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi Ayvalık’ ta Profesyonel 9 Amatör Kulüp var. Biz Ayvalık 10LAR Derneğini kurarak ir eksiği tamamladık. Amacımız Ayvalık’taki kulüplere destek vermek,şampiyonluklarında yanlarında olmak. En önemlisi gençlerimizi tribüne çekip Ayvalıkgücümüzün arkasında büyük ve etkili güç olmaktır. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.” Diyerek Ayvalık Sporuna destek vereceklerini açıkladı.

BAŞKAN MESUT ERGİN “AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR BİZİM ÇATI KULÜBÜMÜZ.”
Daha sonra Ayvalık Belediyesi Başkanı Mesut Ergin,gelerek yaptığı konuşmasında:” Ayvalık 10LAR Derneğinin kuruluşunu sağlayan bu güzel arkadaşları tebrik ediyorum. Ayvalık 10LAR bir boşluğu doldurdular.Ayvalık’ta futbol seviliyor.10 tene kulübümüz var. Bunlardan biri Ayvalıkgücü Belediyespor, onu geçen yıl 3. Lige çıkardık. İlk sezonda oldukça iyi bir grafik sergiledik. Bu başarılarda görevi olan başta yönetim kurulunu,Mehmet Hocamızı ve futbolcularımızı alkışlıyorum.
Benim her zaman söylediğim şudur;10 tane kulübümüz var,hepimiz 10 kulüpten birinin taraftarı olabiliriz,ama hepimiz Ayvalıkgücü Belediyesporluyuz. Ayvalıkgücü Belediyespor bizim çatı kulübümüz. “Diyerek sözlerine son verdi. Ayvalık 10LAR Taraftar Derneği’nin dayanışma yemeği, konuşmaların ardından yapılan çekiliş ile forma ve futbol topu hediye edildi. Ardından dayanışma yemeği canlı müzik ziyafetiyle devam etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.