Site Rengi

DOLAR 32,3425
EURO 34,8475
ALTIN 2.378,29
BIST 10.262,89
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 18°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Reklam
Reklam

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN AYVALIK ZİYARETİ

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN AYVALIK ZİYARETİ
Reklam
23.03.2021
795
A+
A-
CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi aynı zamanda Parti Okulu İl Eğitim Koordinatörü Hürmüz Avcı, CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, ve yönetim kurul üyeleri CHP Ayvalık İlçe Başkanlığını program dahilinde ziyaret ettiler.
CHP Ayvalık Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Bayram Keklikçi, ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyarette, başkan Hürmüz Avcı, açıklamasında: Bizim üye çalışmalarımız içerisinde var olan bir ziyaret olduğu için Ayvalık Kadın Kollarımızı ziyaret ettik. Balıkesir Çanakkale ve Bursa’dan sorumlu başkan yardımcısı olarak, Ayvalık İlçe Kadın kolları Başkanım Ayşe Bayram Keklikçi’nin hazırladığı programa katılacağım. Önce Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde Huri Kiriş’in hazırladığı resim sergisine, ardından akşam 18:00 de Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde bütün arkadaşlarımla birlikte kadınlarımızla ilgili oynanacak olan tiyatro oyununu izlemeye gideceğiz.” Diyerek Ayvalık programını sonlandıracağını belirtti.
Daha sonra CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ayşe Bayram Keklikçi, yaptığı kısa açıklamasında: MYK Üyemiz ve İl Başkanımız bizi kırmayıp yaptığımız üye çalışmalarına ve ardından Orhan Peker Sanat Galerisi’nde ki resim sergisine ve akşam kadınla ilgili tiyatro gösterisine katılacağız. Başkanım ve beraberindeki arkadaşlarım yaptığımız programa bizim ile katılacaklarından dolayı bizi mutlu ettiler. Kendilerine teşekkür ederim “Dedi.
CHP Ayvalık İlçe Başkanlığındaki çalışmalarını bitiren, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi aynı zamanda Parti Okulu İl Eğitim Koordinatörü Hürmüz Avcı, CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bayram Keklikçi ve Yönetim Kurulu ile birlikte, Ayvalık Bağımsız Belediye Başkanı Mesut Ergin,ve CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı’nında katıldığı önce resim sergisine ardından tiyatro gösterisine katılarak, Ayvalık programlarını tamamladılar.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.