Site Rengi

DOLAR 32,3998
EURO 34,8047
ALTIN 2.397,66
BIST 10.208,65
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

MHP MİLLETVEKİLLERİ ” İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISINI ” AYVALIK’TA GERÇEKLEŞTİ

MHP MİLLETVEKİLLERİ ” İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISINI ” AYVALIK’TA GERÇEKLEŞTİ
Reklam
21.03.2022
434
A+
A-
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri, Balıkesir ilçelerindeki toplantılarının sonuncusunu Ayvalık’ta gerçekleştirdiler. Ayvalık’ta yapılan toplantıya, Bursa Milletvekili MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Katıldılar.
Adım Adım 2023 temalı toplantıya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, Edremit, Burhaniye, Gömeç, Havran İlçe Başkanları, Adalet ve Kalkınma Partisi(Ak Parti) Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez koordinatörü Kazım Arslan, Ayvalık’taki oda başkanları, önceki dönem belediye başkanları, Ayvalık Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları’nın yanısıra çok sayıda üye katıldı.
“ İLÇE,İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI”NDA, BİR ARAYA GELEREK, ÜYELERİNİN ADIM ADIM 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR OLMALARINI İSTENDİ”
Balıkesir’in, Edremit, Burhaniye, Gömeç’te yapılan ,“ İlçe, İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” 20 Mart 2022 Pazar günü Ayvalık’ta gerçekleştirildi. Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, ve yönetimi, Ayvalık’ı ziyaret eden MHP Milletvekillerini Ayvalık girişinde karşılayarak, daha önceden hazırlanmış program ile, Armutçuk Pazarını gezdiler. Pazar esnafıyla çay içerek sohbetlerde bulunan vekiller, daha sonra Ayvalık Küçükköy mahallesini ziyaret etti. Küçükköy’de çok iyi karşılanan vekiller ve Ayvalık İlçe Teşkilatı üyelerine ve yönetimine Boşnak Böreği ile birlikte çay ikramında bulunuldu.
KÜÇÜKKÖY MAHALLESİNDEN AYRILAN VEKİLLER, TEŞKİLAT İLE BİRLİKTE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU.
Yemeğin ardından toplantı salonuna geçen partililere açılış konuşmasını yapan MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, konuşmasının bir bölümünde: ” Genel merkezimizin düzenlediği” İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” gerçekten ülkemiz için çok önemli bir görevdir. 2019 tarihinde genel başkanımız bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezimizin onayıyla ilçe başkanı ve yönetim kurulu olarak göreve getirildik. Daha sonra 2020 yılının Ekim ayında yapmış olduğunuz kongrede teşkilatımızın güvenini sağlayarak görevimize devam ettik. Yaklaşık 2,5 yıldır bize verilen Bu emaneti şu anda sürdürmekteyiz. Bu emaneti en iyi şekilde muhafaza etmek için çalışmaktayız. Bu görev bize verildiğinde bütün hedefimiz bu emaneti en iyi şekilde en iyi yerlere getirmek ve daha sonra teslim ederken de en iyi yerlerde teslim edeceğimiz dava arkadaşlarımıza teslim etmektir. Bunun için ben ilçe teşkilatıma, yönetim kuruluma, üyelerim, delegelerim gerçekten bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan yüce gönüllü dava arkadaşlarıma gerçekten teşekkür ediyorum. Ayvalık tarihinde yaşamadığı kalabalığı genel başkanımız Ayvalık’a geldiğinde gördü. Bu ruh içerisinde, aynı bilinç içerisinde İnşallah önümüzdeki dönem hedefimiz olan 2023 yılında yapılacak ve ülkemiz için çok önem arz eden cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekilliği seçimlerinde, Allah’ın izniyle bu mübarek davaya en iyi şekilde hep beraber el ele vererek hizmet edeceğiz en iyi yerlere getireceğiz. Allah nasip ederse. Bir taraftan yüreği gönlü sadece Allah vatan ve bayrak sevdası olan ve bu sevda ile ülkesine her türlü kötülüklerden korumak için mücadele eden iş yapmanın çalışan Cumhur ittifakı diğer tarafta da baktığınızda maalesef irili ufaklı birçok partinin bir araya geldiği iktidara namzet olarak kendini gören fakat, içlerindeki insanlarla siyasetçileri ile maalesef emperyalistlerle teröristlerle ülkemize zarar vermek isteyen, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen bir sürü fraksiyonlar ile işbirliği yapan değerli genel başkanımızın tanımıyla, zillet yani millet ittifakı işte 2023 seçimleri bu bakımdan çok önemlidir. “Diyerek sözlerine son verdi.
VEKİL BÜYÜKATAMAN”TÜRKİYE’Yİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIMANIN GAYRETİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ.”
Daha sonra konuşmasını yapan Ayvalık İlçe Teşkilatıyla toplantı yaparak bilgi veren, Bursa Milletvekili MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman. Konuşmasının bir kısmında:” Balıkesir adım adım geçmişte olduğu gibi yine milliyetçi harekete sahip çıkacağını dirayet edebilecek güzellikleri bize iki gündür yaşatıyor ben Balıkesirli hemşerilerimizin milliyetçi hareketin başarısına ha geçmiş yıllarda hem yerelde hem genelde üst düzeyde katkı sağladığını biliyorum. Ben yakın zamanda Bursa’da uzun yıllardır siyaset yapan bir kardeşiniz olarak gerçekten eski günlere adım adım yaklaştığımızı görmekten bu vesileyle heyecanlı hissettim. İnşallah teşkilatlarımızın gayretiyle Aziz Milletimizin teveccühü ile adeta ülkemiz ve milletimiz için ir kader seçimi haline gelmiş olan 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak ülkemizin İstiklal ve istikbalin üzerinde kurgulanmak istenen ihanet senaryolarını birlikte boşa çıkartacağız hem geçen seçimlerde olduğu gibi ilk turda hiçbir tartışmaya Mahal bırakmayacak ölçüde ve netlikte hem sen cumhurbaşkanımızı bir kere daha seçecek hem de Cumhur ittifakı olarak parlamentoda sayısal çoğunluğu alıp Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımanın gayretini ortaya koyacağız. Milliyetçi hareket partisi olarak pandemi nedeniyle uzunca bir süre ara vermiş olduğumuz siyasi çalışmalarımıza aşının yaygınlaşması ve Türkiye’nin adım adım normalleşmeye başlamasına paralel olarak önce 9 ilimizin ev sahipliğinde 9 bölge toplantısı ile start verdik. Devamında 81 ilimizin teşkilatıyla bir buçuk ay gibi kısa bir zaman aralığında 81 ilde adım adım 2023 Anadolu temalı programlarımızı hayata geçirdik.” Dedi.
VEKİL SANCAKLI “TÜRKİYE ÖĞLE ÖNEMLİ BİR ÜLKE Kİ BİZİ HİÇBİR ZAMAN RAHAT BIRAKMAYACAKLAR.”
Daha sonraki konuşmacı Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, konuşmasında Yugoslavya’nın parçalanmasına vurgu yaparak, şöyle konuştu. “: İşte bizim liderimiz dünya liderinin söylediği beka meselesi bu yıllardır devlet bey beka beka, beka diyor, diyorlar ki ne diyor bu tutturmuş beka, beka neymiş beka, Türkiye’de kim bize ne yapabilir ya, bir şey olmaz bu ülkeye. 15 Temmuz akşamı bilmiyorum burada ne yaşadınız ? Eğer bu milletin feraseti olmasaydı o akşam silahlı kuvvetlerinin şerefli Türk askerleri, Türk subayları şerefli emniyet müdürleri olmasaydı o akşam devam etmiş olsaydı, bizim sınırlarımızda da başka ülkelerin postalları hazır bekliyordu sınırdan içeri girmek için. Ukrayna yapmak için. Peki Ukrayna olduktan sonra ne yapacağız biz işte Devlet Bey’in söylediği beka bu. Peki şöyle bir düşünelim sıra bir gün bize gelir mi derler mi sizce 15 Temmuz’da bir denediler belki bundan sonra deneyecekler. Çünkü Türkiye Avrupa ile Asya’yı bağlıyor bütün geçiş enerji yolları bizim üstümüzde uyuşturucunun yüzde 65’i Afganistan’da ama Afganistan’da 1 lira etmiyor. Çünkü Afganistan’da herkesin bahçesinde balkonunda var. Avrupa’ya enerji nereden gidiyor? Rusya’dan Azerbaycan’dan giden enerji nereden geçiyor? Türkiye’den gidiyor. Köprüleri kapatsak ne olur ? Dünya ticaretinin %40 ı dönüyor Asya ile Avrupa da. Demek ki Türkiye öğle önemli bir ülke ki bizi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar. Bir kere bunu kafanıza koyun. Onun içinde önceliğimiz vatan olacak. Bir ülkenin öncelikleri var. Nedir? insanların refahı, eğitim, iş, sağlığı, rahat yaşaması, özgürlüğü.
Biz neden CHP nin en çok oy aldığı ilçeleri seçtik. Bunun bir nedeni var. Nedeni de şu. Herkesin gurur duyduğu Bu ülkenin kurucusu önderi mavi gözlü bir Balkan delikanlısı Mustafa Kemal Atatürk var. O imkânsızlıklar içerisinde Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş. Kurduktan sonra da, Cumhuriyet Halk Partisi’ni kurmuş. Aradan 100 seneye yakın zaman geçmiş CHP evrilmiş Atatürk’ün kurduğu CHP 6 oktan bir tanesi milliyetçilik. Biliyorsunuz Atatürk’ün zamanında paraların üstünde Bozkurt vardı. Atatürk milliyetçidir. Atatürk ülkücüdür.” Diyerek konuşmasına devam etti. Konuşmaların ardından MHP’ye katılan vatandaşlara rozetleri takılırken, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, başarılı çalışmalarından dolayı vekillere ve il,ilçe yöneticilerine hediyelerini takdim etti. Daha sonra topluca resimler çektirilerek toplantıya son verildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.