Site Rengi

DOLAR 32,4172
EURO 34,8285
ALTIN 2.436,56
BIST 10.082,77
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 20°C
Reklam
Reklam

PROJE SPOR MÜZİK TİYATRO KÜLTÜR VE SANAT İLE BAĞIMLILIĞI “ŞAH MAT” ETTİ

PROJE SPOR MÜZİK TİYATRO KÜLTÜR VE SANAT İLE BAĞIMLILIĞI “ŞAH MAT” ETTİ
Reklam
14.01.2022
766
A+
A-

Ayvalık Belediyesi, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay “Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı” çerçevesinde, “Spor ve Satranç ile Bağımlılık Şah Mat” projesi kapsamında kondisyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Belediye Meclis Üyeleri’nden Ali Jale ve Merih Arslan, Ayvalık Kent Konseyi Başkanı Halil Coşkun, Ayvalık Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Şükrü Balkan, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Başkomser Savaş Sağtaş ve ekibi, Yeni Mahalle Muhtarı Talat Karadeniz, Proje Paydaşı ve Kulüp Yöneticileri Müge Kubilay ve Arzu Atam , CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve CHP İlçe Kadın Kolları Başk. Ayşe Bayram Keklikçi, 2008 Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Bülent Burgaz, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve mahalle sakinleri katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Mali Destek Programı Proje kapsamında, Yeni Mahallede yaşayan 7-12 yaş grubunda 24 kız ve erkek çocuğa satranç eğitimi verilecek. Ayrıca 9-17 yaş aralığındaki 70 çocuk da Yeni Mahalle Spor Kulübü’nde futbola başlayacak.

Reklam

KULÜP BAŞKANI BURGAZ:”LİSANSLI LİSANSIZ 150 SPORCUMUZ VAR”
2008 Yeni Mahalle Spor Kulüp Başkanı Bülent Burğaz, gazetemize yaptığı açıklamasında: “ 2008 Yeni Mahalle Spor Kulübümüzde, lisanslı, lisansız 150 ye yakın sporcumuz var. U14 ve U18 gruplarında namağlup şampiyon olarak, birçok kupa sahibi oldu. Bizim sporcularımızın tamamı bizim altyapımızdan. Biz alt yapımızın dışında sporcu kullanmıyoruz.”diyerek alt yapılarının çok iyi sporcuların olduğuna dikkat çekti.
2008 Yeni Mahalle Spor Kulübün hocası, Eren Tayanç, açıklamasında:” Çeşitli yaş kategorilerinden, birden çok kupa ve birinciliklerimiz var.“ Dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Yeni Mahalle’de yaşayan çocuk ve gençlerin spora özendirileceğini belirterek gençler arasında dayanışmanın da sağlanacağını söyleyerek, konuşmasına şu sözler ile devam etti.

BAŞKAN ERGİN “AMACIMIZ GENÇLERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAYI SAĞLAYACAĞIZ”Başkan Ergin:” Çocukların ve gençlerin erken yaşlarda sanata ve spora yönlendirilmesi ilkesinden yola çıkarak göreve geldiğimizde ilk ulaşmamız gereken hedefin bu olduğu konusunda verdiğimiz kararları kısa sürede yaşama geçirdik. Kısa süre içinde yaşama geçirdiğimiz dört mahalle evinde ve 19 Mayıs Cihan Şişman Gençlik Merkezi’nde açtığımız spor, sanat, kültür, müzik ve el becerileri kurslarına gençlerimizi yönlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı sağladığımıza inanıyorum.

Reklam

BAŞKAN ERGİN” AÇILAN SALONUNUN AYVALIK GENÇLİĞİNİN BULUŞMA NOKTASI OLMASI EN BÜYÜK DİLEĞİMİZDİR.”
Düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz ve yaşama geçirdiğimiz projeler ile gençleri özellikle spora yönlendirmek amacıyla, arka deniz ve kapri plajlarında açtığımız sörf kursları da çok büyük ilgi gördü. Gençlik merkezimizde açtığımız gitar kursları, dans kursları, model ve maket atölyesi, bale kursları, tiyatro kursları, Almanca konuşma kulübü, temel sanat ve resim kursları gibi çok sayıda etkinlikle hedeflerimizi gerçekleştirdik. Devamı da gelecek. Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin destek ve katkılarıyla açılışı gerçekleştiren kondisyon salonumuzun Ayvalık gençliğinin buluşma noktası olması en büyük dileğimizdir, katkı veren herkese teşekkürler, saygı ve selamlarımla. Spor, Müzik, Tiyatro, Kültür ve Sanat ile bağımlılığa “ŞAH MAT “diyoruz…

BAŞKOMSER SAĞTAŞ” BİZ AYVALIK İLÇE EMNİYETİ OLARAK, GENÇLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ.”
Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun’un vekili Başkomser Savaş Sağtaş, açıklamasında: ”Bizde Ayvalık Emniyeti olarak, Gençlerimizin spor gibi satranç gibi etkinlikler gibi uğraşlarla, bağımlılık yapan uyuşturucudan uzak kalmaları için, teması Spor, Müzik, Tiyatro, Kültür ve Sanat ile bağımlılığa “ŞAH MAT “diyerek, bu projeye destek veriyoruz. Biz Ayvalık İlçe Emniyeti olarak, gençlerimizin ve çocuklarımızın yanındayız.” Diyerek projeye desteklerinin altını çizdi.
Açılışın ardından, çocuklar antrenmanın ardından futbol oynandı ve penaltı atışları gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.