Site Rengi

DOLAR 32,4582
EURO 34,9028
ALTIN 2.437,03
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 16°C
Az Bulutlu
Balıkesir
16°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 23°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

ÖZGÜN ZEYTİNCİLİK’TEN GÖRKEMLİ 30. YIL KUTLAMASI

ÖZGÜN ZEYTİNCİLİK’TEN GÖRKEMLİ 30. YIL KUTLAMASI
Reklam
23.06.2021
1.442
A+
A-

Ayvalık’ın önde gelen zeytinyağı üreticilerinden “Özgün Zeytin & Zeytinyağı” ailesinin 30. kuruluş yıldönümü Ayvalık Amfi Tiyatro’da görkemli bir şekilde kutlandı.

30 yıl önce birinci kuşak Halil Sucu, tarafından kurulan Özgün Zeytincilik, günümüzde ikinci ve üçüncü kuşak Ahmet Sucu, ve torunu Halil Sucu, tarafından işletme her geçen yıl daha güçlenerek yoluna devam ediyor.

Reklam

Özgün Zeytin ve Zeytinyağı işletmesinin 30. Yılı kutlama gecesine Yargıtay Birinci Başkanlığından emekli Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve eşi, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan  ,Ayvalık Belediye Başkanımız Mesut Ergin, Ayvalık Başsavacısı Kürşat Albayrak, Ayvalık Kuzey Ege SG Binbaşı Sadun Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yasin Sagay’ın  yanı sıra, kamu kurumlarının daire amirleri, sektör temsilcileri, ve çok sayıda sektörde çalışan vatandaşlar katıldı.

Özgün Zeytin ve Zeytinyağı işletmelerinin yönetim kurulu başkanı Ahmet Sucu, verdiği Özgün Zeytinciliğin 30. Yılı kokteylinde misafirleri ile tek tek ilgilendi. Kokteyl sonrası Ayvalık Anfi Tiyatro’da, Özgün Zeytin ve Zeytinyağı işletmesinin dünü ve bu gününün ele alındığı kısa filim ve animasyonlar paylaşıldı. Son olarak Ahmet Sucu, Özgün Zeytinciliğin 30. Yılını anlattı ve Özgün Zeytinciliğin 30. Yılı Pastası kesilerek Konuklara ikram edildi.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.