Site Rengi

DOLAR 32,5188
EURO 34,8976
ALTIN 2.433,22
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIK MESUT DURAN MÜZİK DERNEĞİ’NDEN CUMHURİYETİN 100. YILI KONSERİ

AYVALIK MESUT DURAN MÜZİK DERNEĞİ’NDEN CUMHURİYETİN 100. YILI KONSERİ
Reklam
25.10.2023
135
A+
A-

SONY DSC

Onlarca yıldır, Ayvalık’ta Müzik Derneği olarak faaliyetlerini her konserde daha güzel şarkıları dile getiren, Ayvalık Mesut Duran Türk Sanat Müzik Derneği, Cumhuriyet’in 100.Yılında yine söylenen şarkılarıyla 100.Yıla yakışır bir konser gerçekleştirdiler.
Ayvalık Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri içerisinde yer alan, Ayvalık Mesut Duran Müzik Derneği, İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde verdiği konser, katılımcılar tarafından çok beğenildi. Coşkulu bir şekilde geçen Cumhuriyetin 100. Yıl Konserinde, Andımızı okuyan Cumhuriyet Kadını ve Emekli Öğretmen Birsen Ersoy, ayakta alkışlandı.
Selim Gönüldaş’ın yönetiminde gerçekleşen konserde, Funda Öztolan, birbirinden güzel şarkılar ile konsere ayrı bir güzellik kattı. Ayvalık Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyetin 100.Yılı etkinleri içerisinde yer alan Mesut Duran Türk Sanat Müziği Konserine, Ayvalık Başkan Vekili Merih Arslan, başkan yardımcısı Ethem Vardı, Mesut Duran Türk Sanat Müziği Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Öztolan, ve çok saıda vatandaş katıldı.
Mesut Duran Türk Sanat Müziği Konserinde kısa bir konuşma yapan. Ayvalık Başkan Vekili Merih Arslan, Cumhuriyetin 100.Yılını kutlayarak, Funda Öztolan’a çiçek takdim etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.