Site Rengi

DOLAR 32,2747
EURO 34,7012
ALTIN 2.411,78
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Reklam
Reklam

MHP AYVALIK BELEDİYESİ İLK KADIN BAŞKAN ADAY ADAYINI AÇIKLADI

MHP AYVALIK BELEDİYESİ İLK KADIN BAŞKAN ADAY ADAYINI AÇIKLADI
Reklam
07.12.2023
333
A+
A-

MHP Ayvalık Belediyesi Başkan Aday adayı, Özlem Yalçın, Eşi ve çocuklarının yanı sıra MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, ve teşkilatının da katıldığı aday adaylık tanıtım basın  toplantısında, başkan Sıray:” Biz burada Cumhur İttifakı olarak, MHP ve Ak Partisi olarak,seçimlere birlikte irme kararı aldık.

BAŞKAN SIRAY” MHP YADA CUMHUR İTTİFAK ADAYIMIZ KAZANIRSA AYVALIK’TA ÇOK BÜYÜK PROJELER HİZMETE GİRECEK”

Ayvalık’ta Cumhur İttifakı olarak, tek aday çıkaracağız.”diyen başkan Sıray,konuşmasının bir bölümünde:” Ayvalık çok uzun yıllardır gerçekten,kısır bir döngü içerisinde dönüp duruyor. Biz artık bu kaderi değiştirmek istiyoruz. Allahın bize verdiği bu Cennet köşesini, çok güzel projelerle gelişmiş projelerle, daha medeni,daha çağdaş, yeşili ve doğayı koruyan bir Ayvalık meydana getirmek istiyoruz.İlçe belediyemiz, eğer MHP’nden veya Cumhur İttifakından olan bir belediye başkan adayımız kazanırsa, göreceksiniz ki; Ayvalık’ta çok büyük projeler hizmete girecek, devlet katkısından Ayvalık  hak ettiği yardımları alacak” diyerek sözü, MHP Ayvalık Belediyesi Başkan Aday Adayı Özlem Yalçına bıraktı.

Reklam

ADAY ADAYI ÖZLEM YALÇIN” AYVALIK’IMIZIN BİR PARÇASI OLMAKTAN DUYDUĞUM MEMNUNİYETİ İFADE ETMEK İSTİYORUM”

 

MHP Ayvalık Belediyesi Başkan Aday Adayı Özlem Yalçın, basın açıklamasında yaptığı açıklaması:” Kıymetli Ayvalık Halkı, değerli hemşehrilerim, diyerek başladığı basın açıklamasına şu sözlerle başladı:”  Yeryüzünün ve vatanımızın cennet köşelerinden biri olan Ayvalık’ımızın güler yüzlü insanları basın açıklamamıza hoş geldiniz. Ailemle birlikte yaklaşık 12 yıldan bu yana tam anlamıyla kara sevdayla bağlı olduğumuz Ayvalık’ta yaşamanın ayrıcalığını en iyi bilenlerden biri olarak bugün sizlerle birlikte olabilmenin haklı gururunu yaşıyorum.”diyen MHP Ayvalık Belediye Başkan aday adayı Özlem Yalçın, konuşmasının devamında:” Öncelikle; yeşilin ve mavinin harmanlandığı, yüce Allah’ın tüm güzellikleri cömertçe verdiği  Ayvalık’ımızın bir parçası olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Reklam

“ DÜNYA’NIN EN KALİTELİ ZEYTİNYAĞLARININ ÜRETİLDİĞİ BU GÜZEL KENTİ AYVALIK “

Evet, ben her ne kadar Ayvalık’ta doğmamış olsam da, kendini gerçek bir Ayvalıklı olarak hisseden ve son nefesini bile bu güzel kentte vermeyi dileyen  bir Ayvalık aşığıyım. Bugüne kadar dünyanın pek çok ülkesinde bulundum. İnanın bana; dünyada Türkiye kadar güzel bir ülke, Anadolu’da da Ayvalık kadar güzel bir başka memleket görmedim. Ancak gelin görün ki; ne yazık ki bugüne kadar yeterince devlet yatırımı alamadığı için adeta makus talihiyle baş başa bırakılmış Ayvalık’ımızın sosyo-ekonomik alanlarda da hayal ettiğimiz düzeyde olmadığını net olarak görebiliyorum. Oysa turizm alanında; tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra turizm çeşitliliği ve kendine has dokusuyla zirvede olması gereken, vatanımızın en güzel köşelerinden biri olan Ayvalık’ımız bunca zenginliği bünyesinde barındırdığı halde ekonomi pastasından hak ettiği payı alamadığı da aşikârdır. Dünya’nın en kaliteli zeytinyağlarının üretildiği bu güzel kentte ne yazık ki; ne zeytin çiftçisi, ne de zeytin sanayicisi ekonomik getiriler açısından dilediği kazançları sağlayamamaktadır. Ayvalık’ı adeta çepeçevre sarmalayan rantiye yüzünden zeytin ağaçlarının yerini hızla betonlaşmanın aldığı gerçeği de ortadadır. Bunca betonlaşmaya rağmen orta gelir grubunun çoğunlukta yaşadığı Ayvalık’ta, ev fiyatlarının astronomik, ev kiralarının ise Avrupa’nın metropol kentlerinin bile çok çok üzerinde olması da son derece düşündürücüdür.

“ HALKIMIZIN EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİ İŞSİZLİK OLMUŞTUR “

Alt yapısının adeta çökme noktasına geldiği Ayvalık’ımız, devlet yatırımlarından yeterince yararlanamadığı için uzay çağını yaşadığımız bu yüzyılda kanalizasyon taşkınları, susuzluk ve çukurların geçit vermediği yollara mahkûm bırakılmış durumdadır. Özel sektörün de yatırım yapabilmesi için gerekli koşulların sağlanamadığı bu güzel kentimizde, iş sahaları son derece dardır. Bu yüzden de başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın en büyük sorunlarından biri işsizlik olmuştur. İstihdam alanlarının darlığı nedeniyle net olarak ortaya çıkan işsizlik sorunu, sosyo-ekonomik açıdan gençlerimizin geleceğe ait umutlarını adeta ellerinden almış noktadadır. İşsizlik sarmalının içinde boğuşan gençlerimiz arasında ne yazık ki yasaklı madde kullanımı ve benzeri kötü alışkanlıklar adeta zirveye çıkmış durumdadır. Bugüne kadar Ayvalık’ımızı yönetenler hakkaniyetli tedbirler alamadıkları için ilçemizde gençlerimiz arasında suç ve suç unsurları sayısı her geçen gün daha da artış göstermektedir. Hatalı politikalarla yönetilen Ayvalık’ımızda esnaf ve sanatkârlar sadece turizm sezonlarına sıkıştırılmış 2-3 ay kazandığı paralarla yılın kalan aylarını adeta yarı aç, yarı tok geçirmek zorunda bırakılmıştır. Başta dükkân kiraları ve personel giderleri olmak üzere gelirin, giderleri karşılayamadığı Ayvalık’ta ne yazık ki pek çok esnaf icralıktır.  İş dünyasının dışında her şeyden üç çocuk annesi bir ev hanımı ve Ayvalık’ta yaşayan bir hemşehriniz olarak ilçemizin sorunlarını burada tek tek anlatmaya kalksam, siz de takdir edersiniz ki buna günler bile yetmez.

 

“ AYVALIK’IMIZIN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Ayvalık’ın sorunlarına belki de ilk kez bir kadın eli değmesi gerektiğine inandığım için girdiğim siyasi arenada pek çok kesimin problemlerine yakinen tanık oldum. Bu yüzden de Ayvalık’ımızın sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümü içinde ilçemiz kaynaklarının yeterli olmayacağından en ufak şüphem yok. Sorunlarımızın çözümü ve daha yaşanabilir bir Ayvalık’ı inşa edebilmek için bu güzel kentin mutlaka devlet yatırımlarından hak ettiği payı alması gerekiyor. Devlet yatırımlarının kentimize getirilmesinin yolu da; rozetini taşımaktan büyük gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin de içinde yer aldığı Cumhur İttifakı iktidarından geçer. Bu yüzden de; her şeyden önce gerçek bir Ayvalıklı kardeşiniz olarak hep birlikte yaşadığımız bu güzel kentin sorunlarının bir kadın naifliği, hassasiyeti ve titizliğiyle çözümlenebilmesi adına bugün Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu ilan ediyorum.Her şeyden önce iyi bir Ayvalık Milliyetçisi olarak bu güzel kentin tüm sorunlarının çözümlenmesi yolunda başta ailem olmak üzere, partililerimiz, dava arkadaşlarımız ve siz değerli Ayvalık halkının desteklerini bekliyoruz “  diyerek MHP Ayvalık Belediye Başkanı Aday Adayı Özlem Yalçın, açıklamasını şu sözlerle bitirdi. “ Allah yar ve yardımcımız olsun ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.