Site Rengi

DOLAR 32,5415
EURO 34,8110
ALTIN 2.444,86
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 24°C
Per 24°C
Reklam
Reklam

EMİNOĞLU KUYUMCULUKTAN ŞAMPİYONLARA İFTAR YEMEĞİ

EMİNOĞLU KUYUMCULUKTAN ŞAMPİYONLARA İFTAR YEMEĞİ
Reklam
12.04.2022
560
A+
A-

Ayvalıkgücü Belediyespor, grubunda göstermiş olduğu başarılı oyun ve skorların ardından şampiyon olarak sezonu kapattı.

Morali çok iyi olan ve ilk play off’u 18 Nisan’da Tavşanlı Spor ile İnegöl de oynayacak olan ve ,22  Nisan da Tekirdağ Spor ile karşılaşacak  Ayvalıkgücü hazır durumda. Finallerden önce Ayvalıkgücü Belediyespor’a gönül veren Ayvalık’ın sevilen ve güvenilir esnaflarından Eminoğlu Kuyumculuk, beraberlik ve güç birliği adına Ayvalıkgücü sporcularına, yönetimine ve teknik ekibiylevbir arada iftar yemeği verdi.

Eminoğlu Kuyumculuğun sahibi Beşir Eminoğlu ve oğulları Doğhan, Batuhan, ve Muhammet, ile birlikte iftarlarını açtılar. Ayvalıkgücü sporcuları ve yönetiminin yanısıra gelen misafirleriyle yakından ilgilenen, Beşir Eminoğlu, açıklamasında:” Takımımızın 2021-2022 Futbol Sezonundaki başarılı oyunları sergileyerek şampiyon olması, beni ve bütün esnaflarımızı mutlu etti. Biliyorum ki, play off’lardaki  karşılaşmaları da, kazanarak 3.liğe çıkacak. Bu heyecanla, takımımıza bir iftar yemeği vererek onların yanında olduğumuzu bilmelerini istedim.” Diyerek mutluluğunu gösterdi.

Reklam

Ayvalık Şehir Kulübünde verilen iftar yemeğine gelen misafirler arasında: Kulüp yönetiminden, başkan Suat Taş, futbol şube başkanı İsmail Ergin, teknik direktör Mehmet Yıkılmazdağ, genel kaptan Hüseyin Kocaer, yardımcı Hüseyin İlgin, katılırken misafir konuklar, Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Melih Çakırca, Ayvalık Kızılay Başkanı Mehmet Anıl Okyar, Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Hacı Cumhur Gürtunca, Ayvalık Şehir Kulübü sahibi Kamil Ay, Cunda Benzin işletmecisi Akif Yaşin, Ayvalık Esnaflarından, Kenan İriz, Murat Ustalı, Ergin Özilban,  iftara katılarak, Ayvalıkgücü Belediyespor’a destek oldular.

Çok samimi bir havada geçen iftar yemeğinin ardından çekilen resimlerle güne değer kattılar.

Reklam

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.