Site Rengi

DOLAR 32,3624
EURO 34,6820
ALTIN 2.395,51
BIST 10.154,69
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Az Bulutlu
Balıkesir
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Reklam
Reklam

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA AYVALIK KIYILARINDAN ÖYKÜLER KİTABI TANITILDI

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA AYVALIK KIYILARINDAN ÖYKÜLER KİTABI TANITILDI
Reklam
05.10.2022
488
A+
A-

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ayvalık kıyıları kitabı, Ayvalık’ın gözde mekanlarından olan Kasaba Özgün’de tanıtıldı. Ayvalık Kıyıları Kitabı BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) adı altında gerçekleştirildi. Ayvalık Kıyılarından Öyküler-2’ projesi dahilinde bu yıl ikinci kitabın basımı gerçekleştirildi.

Saygı duruşunun ardından istiklal marşın okumasıyla başlayan kitap tanıtımına, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman,Ayvalık Başsavcısı Muhammed Furkan Demirbaş,Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır,Ayvalık Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Yakan, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun,Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Ferhat Hacıümmetoğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Yalçın, Özgün Zeytincilik Genel Müdürü Halil Sucu, Emine Sucu, ve Ayvalık Protokolü, şube ve okul müdürleri, veliler, öğrenciler katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ın başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Yalçın’ın koordinasyonu ile gerçekleşen, ‘Ayvalık Kıyılarından Öyküleri Projesiyle amaçlanan eğitim-öğretim sisteminin hedef kitlesi olan öğrencilerin, Türkçeyi iyi ve doğru kullanan, yazma becerisi kazanmış, düşünen, sorgulayan ve kendini gerçekleştirmiş saygın bireyler olmalarını hedeflendiği belirtildi.

Reklam

“144 ÖĞRENCİ 6 AY SÜRESİNCE ÖYKÜ YAZMA ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPTI.”

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır,yaptığı konuşmasında”: Bu hedeflerimize ancak, eğitim-öğretim sistemimizin en stratejik unsuru olan saygıdeğer öğretmenlerimizle gerçekleştirebileceğimize inandık. 12 okuldan, 12 gönüllü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz okullarından 144 öğrenci ile yaklaşık olarak 6 ay süresince “öykü yazma atölye çalışması” yaptı. Okullarda atölye çalışmaları sonucunda, öğrencilerimizin yazdığı öyküler danışman öğretmenlerimiz tarafından değerlendirilerek, okul ve öğrenci adı olmadan sadece rumuzla seçici kurulumuza değerlendirilmek üzere e-posta yoluyla gönderildi.

Proje Ekibimiz 60 öyküyü defalarca okuyarak değerlendirdiler. 8 öykümüz ödüle layık görüldü. Toplam 46 öykümüz yayımlanmaya değer görülerek sponsorumuz Özgün Akademi tarafından kitaplaştırıldı. Kitabımıza ISNB numarası alınarak Kültür ve Turizm Bakanlığımızca bandrol verilmiştir. Ayrıca, kitap kapağımızı da ortaöğretim öğrencileri arasında tasarım yarışması yapılarak belirlendi. Birinci olan tasarım, kitabımızın kapağında yer aldı.”Dedi.

Reklam

Balıkesir İl Milli Eğirim Müdürü Ali Tatlı, BİGEP Projesinin okullardaki başarılı çalışmalara değindi. Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, öğrencilere başarılar diledi.

Kasaba Özgün’de tanıtılan Ayvalık Kıyıları Kitabında emeği geçen öğrencilere ödül ve plaketlerinin yanı sıra teşekkür belgeleri verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.