Site Rengi

DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Az Bulutlu
Balıkesir
22°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 23°C
Reklam
Reklam

AYVALIK TRAFİK AMİRLİĞİ TRAFİK HAFTASINDA ANNELERE GÜL DAĞITTI

AYVALIK TRAFİK AMİRLİĞİ TRAFİK HAFTASINDA ANNELERE GÜL DAĞITTI
Reklam
06.05.2021
642
A+
A-

“Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği, ve Ayvalık Şöförler ve Otomobilciler Odası Trafik Haftasını Kutlarken Anneleri de unutmadı.”

Trafikteki can kayıplarının ve yaralanmaların asgari düzeye indirilmesini sağlamak ve kamuoyunda trafik güvenliğine yönelik bilincin artırılması için her yıl 1- 7 Mayıs Trafik ve İlk Yardım Haftası olarak kutlanmaktadır. Trafik Haftası Ayvalık’ta, Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ortak etkinliği ile kutlandı. Etkinlik kapsamında sürücülere çeşitli hediyeler verilirken trafikte önceliğin yayaya ait olduğu, emniyet kemerinin önemi bir kez daha hatırlatıldı. Ayvalık’ın ana arteri olan Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı yakınında düzenlenen etkinlikte, Ayvalık Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro amiri Murat Danış ve ekibi ile Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aziz Ciddi, sürücülere içinde şapka, tişört, düdük, oyun kitabı bulunan set hediye ederek haftanın önemini hatırlattı. Anneler günü nedeniyle kadın sürücü ve yolculara da birer gül hediye edildi.

BÜRO AMİRİ MURAT DANIŞ” VATANDAŞLARDA FARKINDALIK YARATACAK ŞEKİLDE TRAFİK HAFTASINI KUTLUYORUZ”

Reklam

Ayvalık Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro amiri Murat Danış “Bugün trafik haftası münasabetiyle farkındalık yaratmak için içinde çeşitli ürünler olan setleri sürücülere dağıtıyoruz. Bu şekilde vatandaşlarda farkındalık yaratacak şekilde trafik haftasını kutluyoruz” dedi.

BAŞKANI AZİZ CİDDİ, TRAFİĞİN HAYATIMIZDAKİ ÖNEMİNE VURGU YAPTIK”

Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aziz Ciddi, “Emniyet Müdürlüğümüzle beraber trafikte farkındalık adı altında bir projemiz var. Dikkat çekmek istiyoruz. Trafiğin hayatımızda ne kadar önemli bir yer kapladığını ve bazı dikkatsizliklerin ölümle sonuçlanabileceğini bu çalışma ile hatırlatmak istedik” dedi. Evdeyim ama trafik kuralları aklımda’ ve ’Trafikte her yıl daha iyiye’ ve ’Emniyet Kemerini unutma’ sloganlarıyla kutlanan Trafik Haftası etkinliklerinde emniyet kemerinin daha etkin şekilde kullanılması için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.