Site Rengi

DOLAR 32,4970
EURO 34,7589
ALTIN 2.402,11
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Az Bulutlu
Balıkesir
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Reklam
Reklam

AYVALIK BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ SERTAÇ ÖRS PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

AYVALIK BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ SERTAÇ ÖRS PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ
Reklam
21.10.2023
168
A+
A-

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın kurulduğu günden bu gününe kadar, ilkeli ve başarılı bir siyasetçi olarak tanınan, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi Sertaç Örs, Partisinden istifa Ettiğini açıkladı. Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi Örs, Partisinden istifa sebebini ileriki bir tarikte, yine Yükselen Haber Gazetesine vereceği açıklamayla, bildireceğini belirtti.

Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi Sertaç Örs, yaptığı açıklamasında;” Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Ayvalıklılar.

Ben 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ayvalık halkının teveccühüyle seçilmiş İyi Parti Belediye Meclis Üyesiyim. İyi Parti’nin kuruluşundan bu yana parti içinde türlü görev ve sorumluluklar aldım, milletimize hizmet etmek için çıktığım yolda karşıma çıkan zorluklarla mücadele ettim.

Reklam

Kendini “Milliyetçi, kalkınmacı ve demokrat” olarak tanımlayan İyi Parti’nin kuruluş amaçlarına yakışır biçimde; Genel ve yerel siyasette başarı hedefinin gerçekleştirilmesi için cansiperane, maddi ve manevi olarak türlü fedakarlıklarla, ailem ve işimden ödün vererek, heves ve gayretle çalıştım.

Milletimize hizmet etmenin bir yolu olarak gördüğüm siyasetin bana yüklediği görevi halkımıza olan borcum bilerek, Belediye Meclis Üyesi ünvanının altında ezilmeden, bu ünvanın avantajlarını kullanmaksızın, hakkaniyetten ayrılmadan ve şahsi çıkar gözetmeden Ayvalıklılar ve İyi Parti için emek verdim.

Bugün ise inandığım tüm ilke ve değerlerin şahsi çıkarlar uğruna yok sayıldığına şahitlik ettiğim bir sürecin içindeyim. İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yaşadığım sorunları hiçbir zaman görevimin ifasına ilişkin olarak aleyhte kullanmadım. Bilakis partimizin zarar görmemesi adına iletişim ve istişare yolunu kullanmaktan vazgeçmedim.

Reklam

Ben Ayvalık’ın ve Ayvalıklıların iradesini temsil eden meclis üyesi olarak Ayvalıklıların hakkına zarar verecek, kamuyu zarara uğratacak, hukuka aykırı hiçbir kararın tarafı olmadım, olmayacağım.

İyi Parti İlçe Başkanlığı’nın halktan taraf olmayan, hak gözetmeyen, eleştirmek yerine güçlüye yaranmaya çalışan tavrını reddederek bizlere oy veren hemşehrilerimize borcumuz ” adil, erdemli ve ahlaklı” politikacılar olmaktır inancıyla hukuka aykırı kararlara taraf olmak yerine görevimi bağımsız Meclis Üyesi olarak sürdürme kararıyla  İyi Parti’den istifa ediyorum.

İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e, birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Kamuoyunun bilgilerine arz ederim. Takdir Ayvalıklılarındır. Saygılarımla” diyerek açıklamasına son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.