Site Rengi

DOLAR 32,3121
EURO 34,9423
ALTIN 2.449,90
BIST 10.173,42
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Az Bulutlu
Balıkesir
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 27°C
Reklam
Reklam

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN TBMM’NİN AÇILIŞININ 102’NCİ YIL DÖNÜMÜ 23 NİSAN ÇELENK SUNUMU

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN TBMM’NİN AÇILIŞININ 102’NCİ YIL DÖNÜMÜ 23 NİSAN ÇELENK SUNUMU
Reklam
24.04.2022
346
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ayvalık İlçe Başkanlığı,TBMM’in 102 yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamasında, Başkan Hüseyin Şalmanlı, ve ilçe teşkilatı atasına saygıyı çelenk sunarak gösterdi. Ayvalık Belediye Başkanı ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu çelenk sunumunda, başkan şalmanlı, günün anlamı ve önemine vurgu yaptı. Partililer Atatürk Anıtına karanfiller koyduktan sonra saygı duruşu ve çelenk sunumu gerçekleştirdiler.

Ayvalık Cumhuriyet Meydanındaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarında konuşan başkan Hüseyin Şalmanlı:” Kurtuluş Savaşı’nı Mustafa Kemal’in liderliğinde ve dünyaya örnek olan bir dayanışmayla kazanan milletimizin özgürlük ve bağımsızlığa ulaşma kararlılığının merkezi Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Yurttaşları arasında hiçbir ayrım gözetmeyen, hiç kimsenin bir diğerinden üstün olmadığı, her vatandaşın eşit haklara sahip olduğu genç Türkiye Cumhuriyeti’nin lideri Gazi Mustafa Atatürk’ün, bu kıymetli günü çocuklarımıza armağan etmiştir.

“GAZİ MUSTAFA ATATÜRK’ÜN BU TERCİHİ, ÜLKENİN GELECEK NESİLLERE EMANETİNİN DE BİR GÖSTERGESİDİR.”

Reklam

Milletin vekâletini taşıyan Türkiye Büyük Millet Meclisinin asli görevi, demokratik, laik, sosyal hukuk devletini geliştirmek, ülkenin dünyada söz sahibi olmasını sağlamaktır. Bugün yetkileri törpülenen, işlevsiz hale getirilmek istenen Meclis, yurdumuza vurulmak istenen prangayı 100 yıl önce kırdığı gibi kıracak, 29 Ekim 2023’de kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 100. yılında yeniden demokrasinin timsali olacaktır.Meclisin açılışı, yoksulluğun, çaresizliğin ve ihanetin hâkim olduğu, Anadolu’nun da işgal altında bulunduğu ve her tarafın yangın yerine döndüğü bir döneme rastladığı unutulmamalıdır. Büyük ve eşsiz kurtarıcımız, senin istediğin gibi çocuklarımıza bir gelecek, istediğin gibi bir dünya kuramadık. Çocuklarımız, bu bayramda da, ağır ekonomik koşullar altında çocukluklarını yaşayamadan harcanıp gitmektirler. Bazen çocuk gelin olmaktalar, bazen suçun bir parçası, bazen de şiddete maruz kalmaktadırlar.

“GENÇLERİN UMUDA İHTİYACI VAR.”

Bu durumdan kurtulmanın yolu; Mustafa Kemal Atatürk´ün kurmuş olduğu Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi üretmek ve milli değerlerimize sahip çıkarak, İlke ve devrimlerini uygulamaktır.

Reklam

Gençlerin umudu bir bahar güneşi gibi taptaze olmalı, güçlü olmalı. Bizim görevimiz sizlerin umudunu büyütmektir. Bizim görevimiz sizlerin umudunu bir bahar güneşi gibi taptaze tutmaktır. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Ulusumuzun önderi Mustafa Kemal Atatürk´ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmet anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.”Diyerek konuşmasına son verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.