Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 24°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

AYVALIKLI  10LAR  DERNEK ÇATISI ALTINDA DAHA GÜÇLÜ

AYVALIKLI  10LAR  DERNEK ÇATISI ALTINDA DAHA GÜÇLÜ
Reklam
14.04.2023
399
A+
A-

Ayvalıklı  10lar, yaz, kış demeden her sezon Ayvalıkgücü Belediyespor’un yanında  yer almış ve canla başla desteğini sürdürmüştü.

Ayalıklı 10lar, yıllarca kulübüne verdiği desteği bundan sonra, dernek çatısı altında daha organizeli bir şekilde vermeye devam edecek.

 

Reklam

Ayvalıklı 10lar dernek yönetimi beş asil ve üç denetim kurulundan oluşuyor. Dernek yönetim kurulu başkanı  Ergin Kocaman, kurul üyeleri  Halil Koşvar, İlker Anaz,Yaşar Çarıkdiken, Baki Anıl Durak, olurken, denetim kurulu üyeleri, Mehmet Van, Cengiz Dizbay, Deniz Dalkılınç, yer aldı.

Ayvalıklı 10ların Talatpaşa caddesindeki dernek binasının açılışına katılanlar arasında, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,ve meclis üyeleri,  İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, ve kurul üyeleri, Balıkesir Amatör Kulüpler Federasyon Başkanı  Cemal Erhanoğlu, katıldı.

Ayvalıklı 10ların dernek açılışında konuşan dernek başkanı Ergin Kocaman,: Bu derneği yıllardır kurmayı çok istiyorduk. Allah bu güne nasip etti. İnşallah alnımızın akıyla  bundan da çıkacağız. Derneğimizi kurmamızdaki amaç, ilk önce büyük Ayvalıkgücü taraftarı, daha sonra  ilçemizdeki bütün spor kulüpleri ile hep beraber  ve birlik beraberliğimizi kenetleyeceğimize  inanarak  böyle bir adımı attık. Bu güçüde kendimizde görüyoruz.” Diyerek sözü Ayvalık Belediye Başkanı  Mesut Ergin’e verdi.

Reklam

Ayvalıklı 10lar derneğinin açılışına katılarak, açılış kurdelesini kesen başkan Ergin, konuşmasında: Öncelikle şunu belirteyim,Ayvalık’ta 10 tane amatör kulüp vardı. Biz seçildikten sonra,bütün kulüp başkanlarıyla bir araya geldik. Başkanlara söylediğim şuydu,””bizim için hepiniz değerlisiniz. Bütün kulüpleri seviyor ve sayıyoruz ama, Ayvalıkgüçü hepimizin kulübü, Ayvalık’ın külübü ve çatı kulübü olacak dedik ve bu doğrultuda da çalışmalarımızı hep bu şekilde yaptık. Nitekim Ayvalıkgücü’nü amatör ligden aldık, çok şükürki 3. Lige çıkardık. Sahada 11 kişi aslanlar gibi mücadele ederken,turubünlerde de bir 12. Kişiye ihtiyaç vardı,o da Ayvalıklı gençler,o da Ayvalıklı 10lardı. Geriye ne kalmıştı örgütlenerek,bir araya gelerek bu çalışmaları daha kurumsal hale getirmeleri gerekiyordu. Bunu gerçekleştirdiler . Kendilerini tebrik ediyorum. Her zaman yanlarındayız. Hani bir slogan var. “Geliyor  Gelmekte Olan ” bunu  CHP ile bağdaştırıyoruz.  “Geliyor  Gelmekte Olan Ayvalıkgücü”  olarak ta söyleyebiliriz. ” Diyerek ,konuşmasına son verdi.

Daha sonra dernek yönetimi öncülüğünde dernek binası gezilerek asılı resimler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.