Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Açık
Balıkesir
22°C
Açık
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 23°C
Per 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIK İYİ PARTİ 2.OLAĞAN KONGRESİ’NDE GÜLTEN SÜTÇÜOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

AYVALIK İYİ PARTİ 2.OLAĞAN KONGRESİ’NDE GÜLTEN SÜTÇÜOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
Reklam
20.11.2022
217
A+
A-

20 Kasım 2022 Pazar günü yapılan, Ayvalık İYİ Parti 2. Olağan Kongresi’nde 256 delege oy kullandı. 256 delegeden 210 ‘un oyunu alan Gülten Sütçüğolu, güven tazeleyerek, İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı oldu.

Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapılan Ayvalık İYİ Parti 2. Olağan Kongresi’nde başkanlık için iki aday yarıştı. 256 delegenin oy kullandığı olağan kongrede 210 delege Gülten Sütçüoğlu’na kullanırken, 43 delege de Mustafa Işık’a kullandı.

Ayvalık İYİ Parti 2. Olağan Kongresi’ne katılanlar arasında, İYİ Partiden belediye başkanlığını kazanan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, ve il yönetimi, önceki dönem, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, Ayvalık Belediye Başkan vekili olarak katılan Merih Arslan, Ethem Vardı, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, İYİ Parti Ayvalık Belediye Meclis üyeleri, Mehmet Çakır, Mehmet İlhan, Rüçhan Akgöl, Sertaç Örs, STK’ların başkanlarının yanısıra partililer katıldı.

Reklam

Konuşmalara geçilmeden önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve milletvekillerinin mesajları okundu.

Ayvalık İYİ Parti 2.Olağan Kongresi divanın oluşturulmasının ardından, faaliyet ve maliyet raporlarının açıklanmasının ardından ilk konuşmacı İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, konuşmasını bir bölümünde :” Ayvalık Kıymetli bir yer. Ülkenin tüm imkanları babadan miras gibi satıp savurulurken, Balıkesir Devletin en fazla taşınmaza sahip olduğu ilmiş. Ama bu süre içinde ne yaptılar, kalanları kurtarıp kalanlara sahip çıkacağız. Allah nasip ederse bunlarında hesabını soracağız. Türk Silahlı Kuvvetleri’miz, şu anda Irak’ın kuzeyinde sınır ötesi operasyondalar. Karaman Türk Mehmetçiğimizin, vatana sağlıkla dönebilmesi için dualarımız onlarla. “Diyerek konuşmasına devam etti. Daha sonra  Ayvalık İYİ Parti İlçe Başkanlığı için adayı Mustafa Işık’ın konuşmasının ardından Ayvalık İYİ Parti İlçe Başkanlığı için aday olan Gülten Sütçüoğlu, konuşmasında:” Sözlerime Taksim/İstiklal Caddesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek başlamak istiyorum. Bu vesileyle terörü ve destekçilerini lanetliyorum. Bildiğiniz gibi, kurucuları arasında olduğum  İYİ Parti Ayvalık İlçe teşkilatında yaklaşık üç yıldır ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Karşılaştığımız zorluklar, önümüze çıkarılan engeller daha dün gibi aklımda. İnsanların partimize üye olmaktan çekindiği, parti binası dahi verilmek istenmeyen, fedakar azınlık dışında kimsenin sorumluluk almak istemediği zamanları yaşadık. Fakat biz cesurlar hareketi olarak yola çıkmış bir partiyiz. Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin yaptığı gibi yılmadan, yorulmadan, ümitsizliğe kapılmadan çalıştık. Siz değerli üyelerimiz ve yönetimimizdeki arkadaşlarımızla beraber çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak, emekle, alın teriyle bugünlere geldik.

“ŞİMDİ VAKİT; TEREDDÜT ETMEDEN, KAN TAZELEYEREK, AYDINLIK YOLUMUZA DEVAM ETME VAKTİDİR!”

Reklam

Kongremiz ilçe teşkilatının en üst organıdır. Burada alınacak karar, gösterilecek irade, Türk milletinin kaderini tayin edecek olan seçimlere doğrudan etki edecektir. Kongremizden çıkacak sonuç ne olursa olsun, göz bebeğimiz Ayvalık’a ve aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

“KUVA-Yİ MİLLİYE ŞEHRİNİN YİĞİT İNSANLARI!”

Düşmanın korkulu rüyası olan Fatma Seher’in, Gördesli Makbule’nin, Nene Hatun’un cesaretiyle kurulan, top mermileri ıslanmasın diye kazağını, mermilerin üzerine örten ve donarak şehit düşen Şerife Bacı’nın sırtında yükselen cumhuriyetimizin 100. Yılının şafağındayız. İnanıyorum ki Cumhuriyetimiz, 100. Yılında yine cesur kadınlarımızın sırtında yükselecektir. Güçlü Türkiye hayalimiz Meral Akşener hanımefendi ve onun yolundan giden milyonlarca kadın sayesinde gerçek olacaktır. Ezilen, horlanan, şiddet gören kadınlar; eğitim hakkı, çalışma hakkı, yaşama hakkı ellerinden alınmış kız çocukları bu karanlık kabustan milletimizin güneşi Meral Akşener hanımefendi ile uyanacak ve Türkiye’mizin aydınlık yarınları fedakar analar eliyle inşa edilecektir.

“GÖNÜLDAŞLARIM!”

Ben de iki çocuk annesiyim. Makam sevdasına, koltuk kavgasına tutulmuş değilim. Kızlarımız tecavüze uğrayıp yakılırken, oğullarımız işsiz kalıp intihar ederken, analarımız babalarımız evlatlarının acısıyla yutkunurken; kenarda beklemeyi, evlatlarımıza reva görülen zulme boyun eğmeyi hazmedemedim. Oyun çağında gelin edilen, tacize, tecavüze uğrayan çocuklarımızın, siftah edemeyen esnafımızın, traktörüne mazot, tarlasına tohum bulamayan çiftçimizin, hayalleri çalınan gençlerimizin feryadına kayıtsız kalamadım. Cesurlar hareketine katılıp “ Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, çünkü artık İYİ Parti var” diyerek elimi değil gövdemi taşın altına koymayı, dürüst, ahlaklı ve sorumlu siyaset yapmayı kendime şiar edindim. Benim gibi, bizim gibi düşünen arkadaşlarımla İYİ Partimizi iktidar, Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Başbakan yapma sözüyle karşınızdayız.

KIYMETLİ YOL ARKADAŞLARIM,

Yolumuz uzun ve çetin, vaktimiz dar. Cumhuriyet “Az zamanda çok ve büyük işler yapanların” sayesinde kurulmuş, onların evlatları sayesinde yükselecek ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Biz de ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde az zamanda çok ve büyük işler yapmak arzusu ve azmiyle, büyük ve güçlü Türkiye hayalimize; donanımlı, fedakar ve tecrübeli bir kadroyla yürümeye devam etmek için oylarınıza talibiz. Biz sözümüze sadığız!Bayrağı ileri taşıyanın yanında, geri bırakanın karşısında olacağız! Genel Başkanımız Meral Akşener, Hanımefendi’yi Başbakan, Türkiye’yi İYİ yapana kadar; durmayacağız, yorulmayacağız, başaracağız,” Diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmaların ardından, delegelerin oy kullanmasına geçildi. Oy kullanılmasına 17:00 da son verilerek açılan sandıkta, 256 oy çıktı. 210 oyu Mavi Renk,43 oyu Sarı Renk alırken, 3 oy geçersiz çıktı.

Açılan sandıktaki oy sonucunda, İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı olarak ipi göğüsleyen Gülten Sütçüoğlu, oldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.