Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 24°C
Per 25°C
Reklam
Reklam

AYVALIK BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI HAYVAN SEVERLERİ MUTLU EDİYOR 

AYVALIK BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI HAYVAN SEVERLERİ MUTLU EDİYOR 
Reklam
24.04.2021
1.152
A+
A-

“Veteriner Hekimler Günü Kutlaması”

Ayvalık, Köpek ve Kedi Popülasyonunun yüksek olduğu bir ilçe. Ayvalık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Barınak Veterinerleri, haftanın iki günü kısırlaştırma ve haftanın her günü vatandaşların getirdikleri hayvanlara her türlü tedavi uyguluyorlar.

“SİZLERİN VERECEKLERİ MAMA BAĞIŞLARI ÇOK ÖNEMLİ.”

Reklam

Ayvalık sokaklarında Pandemi’den önce lokantaların önlerinde karınlarını doyuran hayvanlar, Pandemi nedeni ile lokantaların kapanması durumunda, sokak hayvanları bu günlerde karınlarını doyurmakta zorluklar yaşıyor. İşte tamda bu durumda Hayvan Severlerin mama bağışları çok önem kazanıyor. Ayvalık Belediyesi’ne verilen mamalar sadece barınaktaki hayvanlara değil, Ayvalık’ta sokak hayvanlarına da dağıtılıyor. Barınak çalışanları bağış yapılan mamaları araçları ile çıkarak Ayvalık Sokaklarının ücra köşelerine giderek, sokak hayvanlarının büyük bir kısmına mama dökerek yetişmeye çalışıyor.

“AYVALIK BARINAĞINDA ÇALIŞAN PERSONELE TEŞEKKÜRLER”

Ayvalık sokak hayvanlarına sadece Veterinerlerin çabaları değil, barınakta çalışanların ve haftanın her günü Ayvalık Sokaklarına mama dağıtan emekçilerinde haklarını vermek gerekiyor. Ayvalık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Veteriner Hekimlerinin Günü kutlu olsun. Ve barınakta hayvanların tüm ihtiyaçları için emek veren çalışanların eline sağlık.

Reklam

“VETERİNERLERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Veteriner Hekimler Günü, ilk olarak 2008 yılında gündeme gelmiş ve Dünya Veteriner Hekimleri Birliği’nin (WVA) 2000 yılında, her nisan ayının son cumartesi gününü “Veteriner Hekimler Günü” olarak ilan etmesi ile kutlanmaya başlamıştır. Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü (OIE) ve Dünya Veteriner Hekimleri Birliği (WVA); her yıl, ulusal veteriner hekimler dernekleri tarafından hazırlanan en başarılı projeyi ödüllendirmek amacı ile Dünya Veteriner Hekimler Günü Ödülü verilmesine karar aldılar.

Bu gün bütün hayvan severlere ve imkanları doğrultusunda sokak hayvanlarına el,kol uzatanlara minnettarız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.