Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
17°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 23°C
Reklam
Reklam

HER SENE ANNELER GÜNÜNDE AYRI BİR HEYECAN MUTLULUK DUYUYORUZ

HER SENE ANNELER GÜNÜNDE AYRI BİR HEYECAN MUTLULUK DUYUYORUZ
Reklam
08.05.2022
388
A+
A-

Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası’nın düzenlediği” Annelerimiz Bir Çiçek” Temalı Anneler Günü Kutlaması bu senede devam etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’inde katıldığı Anneler Günü Kutlamasın da, Pazar içerisinde yaklaşık 5 bine yakın gül hediye edilerek Anneler günü kutlandı.  Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası başkanı Elmas Özmen’in her sene olduğu gibi bu senede hayatını pazarcılıkla geçiren bir anneye plaket verildi. Plaketi Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, verirken, oda başkanı Elmas Özmen’de özenle hazırlanmış sepet dolusu meyve ile birlikte gülleri hediye etti.

 

Reklam

BAŞKAN ÖZMEN “ PAZARCILAR OLARAK TÜM ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ.”

Günün anlam ve önemine vurgu yapan Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen:”  Tüm annelerimizle birlikte, şehit ve gazilerimizin anneler gününü kutluyor ellerinden öpüyoruz. Biz oda olarak pazarımızda, güller vererek bu günlerinde yanlarında olduğumuzu onları unutmadığımızı hissettirerek bir farkındalık yaratıyoruz. Bu senede pazarımıza gelen her anneye gülle veriyor oda olarak, yedincisini düzenlediğimiz Annelerimiz bir çiçek temayla anneler gününü kutluyoruz. Pazarlarımızda, pazarcı bayan kardeşlerimiz, annelerimiz var her sene ençok emek veren, ençok yorulan bir pazarcı annemize plaket vererek yılın annesi olarak seçiyoruz. Bu sene Nejla Şen, annemizi seçtik. Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası ve Başkanı olarak, tüm annelerimizin gününü kutluyoruz.” Dedi.

BAŞKAN ERGİN “ ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ”

Reklam

Daha sonra Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,” Tüm anneler günümüz kutlu olsun. Annelerin hakkı ödenmez. Annelerimiz evlatlarını önce karnında taşıyor, ömrü boyunca kalbinde ve sırtında taşıyor. Bu sebeple annelerin hiçbir zaman hakkı ödenmez. Başta annem olmak üzer, eşimin nezdinde, tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.” Diyerek açıklamasına son verdi.

En çok emek veren ve çalışan pazarcı anne olarak plaket verilen Nejla Şen, duygularını şu sözlerle dile getirdi. Nejla Şen,:” Bu sene 71 yaşım bitti 72 yaşına geldim, çok mutluyum. Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum, bana hediyeleri ve plaketi layık gördüğünüz için.” Diyerek mutluluğunu dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.