Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 24°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

ARMUTÇUK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ARMUTÇUK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Reklam
14.04.2023
498
A+
A-

SONY DSC

Ayvalık Armutçuk Gençlik Spor Kulübü Sporcu ve aileleriyle yönetim, Ayvalık  Sarı Zeybek Spor Tesisleri’nde verdiği iftar sofrasında bir araya geldi.

Ayvalık Belediyesi Başkanı Mesut Ergin’in de katıldığı iftar yemeğine, Mecls Üyeleri, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, ve partililer, Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal, Ayvalık Kızılay Başkanı Mehmet Anıl Okyar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Ayvalık Armutçuk Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemal Erhanoğlu, verdiği iftar yemeğinde :” İlk günden beri hedefimizi şaşırtmadık. Kulübümüzün bütün çalışmaları devam etmektedir. Bu güne kadar hiçbir aileden bağış almadık. Burada en büyük desteği olan Ayvalık Belediyesi ve Başkanı Sayın Mesut Ergin olmuştur. Sizlerin huzurunda, kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu akşamki iftar nedeniyle hepinizin Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” Diyerek, sözü Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e verdi.

Reklam

SONY DSC

Başkan Ergin, yaptığı açıklamasında:” Ayvalık Armutçuk Spor Kulübünün faaliyetleri ortada. Yaptığı kalıcı çalışmalarından dolayı, Atmutçuk Spor Kulübü Yönetim Kurulu’ na teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  Ayvalık Armutçuk Spor Kulüp Başkanı Cemal Erhanoğlu’na sizlerle bizi böyle anlamlı bir yemekte buluşturduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Bu buluşma vesilesiyle sizlerin Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum.”Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.