Site Rengi

DOLAR 32,2782
EURO 34,9385
ALTIN 2.447,18
BIST 10.173,42
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Az Bulutlu
Balıkesir
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 27°C
Reklam
Reklam

S.S.AYVALIK 15 TEMMUZ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOP OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

S.S.AYVALIK 15 TEMMUZ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOP OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Reklam
17.12.2021
666
A+
A-

17 Aralık 2021 Cuma günü Ayvalık Ticaret Odası’nın toplantı salonunda saat 14:30 da, S.S.Ayvalık 15 Temmuz Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

9 Maddelik gündem ile yapılan genel kurulda,açılış konuşmasını yapan başkan Yusuf Yılmaz, konuşmasının bir bölümünde:” Kooperatifimiz 2017 yılında kuruldu. Bu gün Kooperatifimizin 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiriyoruz.”Diyerek konuşmasına şu sözler ile devam etti. Başkan Yusuf Yılmaz:” Biz kooperatif olarak biran önce arsa tahsisini gerçekleştirmek istiyoruz. Bununla ilgili bir çok kurum ve kuruluşla irtibata geçerek bu sürecin en kısa sürede sonuçlanarak tahsisin yapılmasını da istiyoruz. Kooperatifimiz üyesi 108 kişi ama biz bunu arsa tahsisinden sonra planlı ve akılcıl bir şekilde üyelerimizin takdirleriyle 250 kişiye çıkaracağız.

S.S.Ayvalık 15 Temmuz Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Üyelerimiz ile ekonomiye katkı sağlamak istiyoruz. Bu yüzden bir an öncede arsa tahsisinin gerçekleşmesi bizim içinde yatırım yapacak üyelerimiz içinde önemli.”Diyerek konuşmasına devam etti.

Reklam

Konuşmaların ardından, S.S.Ayvalık 15 Temmuz Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi’nin  denetleme kurulu başkanı Cüneyt Aytekin, Faaliyet Raporunu okudu ardından genel kurul olarak onaylandı. Alınan kararlar içerisinde aidatlar 1000  Türk Lirası olarak onaylandı ve oy çokluğuyla kabul edildi.

Daha sonra konuk katılımcı olarak genel kurulda bulunan Ayvalık Ticaret Odası(ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, kısa bir konuşmayla katıldı. Başkan Büyükçıvgın,konuşmasının bir kısmında:” Bundan iki yıl önce kooperatifinizin yönetim kuruluyla bir toplantı yaptık.Öncelikle Balıkesir de bu konu ile ilgili tüm kurumları ziyaret ettik. Onlardan gerekli bilgi ve destekleri aldık. Türkiye deki en büyük sorun istihdam  sorunudur.Bu kooperatifte bir sürü cesur insan bir araya gelmiş ve Türkiye’nin en zor günlerinde bir şey yapmaya çalışıyorlar.Bu çok değerli bir şey,bu yüzden sizleri kendimizden görüyoruz.”Diyerek konuşmasına devam etti.

Daha sonra , S.S.Ayvalık 15 Temmuz Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu,son maddelerinde yer alan tahmini bütçenin konuşulmasının ardından dilek ve temenniler ile son buldu.

Reklam

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.