Site Rengi

DOLAR 32,3659
EURO 34,7153
ALTIN 2.400,57
BIST 10.173,90
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 23°C
Pts 26°C
Reklam
Reklam

AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANI GÜREN’DEN AYVALIK’A YENİ STAD MÜJDESİ

AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANI GÜREN’DEN AYVALIK’A  YENİ STAD MÜJDESİ
Reklam
20.11.2023
196
A+
A-

Ayvalık’a bir stad yapılması için çok çaba ve görüşmeler yapan Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren,” Çabalarımız sonuç verdi. TOKİ ve Doğalgaz da olduğu gibi Ayvalık’a güzel bir stad ta yapacağız” dedi.

Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, Konuşmasıda:” Böyle bir bereketli günde hepimiz ilçe binamızda toplandık. Sayın vekilimiz bizi ziyaret ettiğinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Allahın izniyle, 2024 Seçimleri için bugün itibariyle vekilimiz Canbey, ile seçim startını veriyoruz.
BAŞKAN GÜREN’DEN DOĞALGAZ VE TOKİ’NİN ARDINDAN STAD MÜJDESİ
İnşallah Allahın izniyle, vekilimizin ayağını tozuyla bu süreçte Ayvalık’a Cumhur ittifakının bayrağını dikeceğiz. Teşkilatımın önünde sayın vekilimize özel bir teşekkür etmek istiyorum. 2 dönem önce sayın vekilimiz milletvekilliği aday adayı olduğu zaman Ayvalık’a geldiği zaman, 2 tane söz verdi. Bu sözlerden bir tanesi doğal gazın Ayvalık’a gelmesi,diğer bir tanesi TOKİ ‘idi. Allahın izniyle bu ay itibariyle KİPA’yla Metro Marketin karşısında, doğalgazımız şu an aktif kullanılmaktadır. Sayın vekilim tekrar Ayvalık İlçemiz adına ve teşkilatımız adına böyle bir hizmeti getirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Bunu bunun yanı sıra biliyorsunuz TOKİ onaylandı. TOKİ de, sayın vekilimizin çalışmaları sonucu onaylandı. Fakat biliyorsunuz malum deprem bölgesinde bir sıkıntı oldu. Allah beterinden korusun. İnşallah birdaha böyle bir sıkıntımız olmaz. Toki de ilerleyen süreçte yakın zamanda o da hareketlenecek, başlayacak, çalışmaya. Bunun yanında tekrar ayrı bir projemiz daha var.
Oda vekilimizin bu haftaki girişimiyle 16 Kırsal Mahallemize büyük sağlık ocağı getiriyoruz. Biliyorsunuz kırsal mahallelerimizin en büyük sıkıntısı sağlık ocağıydı. Buradaki vatandaşlarımızın sıkıntısı olduğu için Ayvalık’a geliyorlardı. Ayvalık’ta da hastanede kaynaklı bir yoğunluk olurdu. İnşallah bu hizmeti de vatandaşlarımızın ayağına getiriyoruz.Bugün saat 14:00 da spor kulüpleriyle beraber olacağız. Vekilimizin yine bir müjdesi var. Ayvalık’a yeni bir stat kazandırıyoruz. Ben tekrar teşkilatımın önünde bir kez daha vekilime teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sayın vekil’im tekrar hoş geldiniz, Allahın bereketi üzerimize olsun inşallah yeni hizmetlerle tekrar teşkilatımızın karşına çıkalım” dedi.
AK PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ CANBEY İNSANLIK ADINA ZOR BİR DÖNEMİ YAŞIYORUZ
Daha sonra Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey,:” Yağmurlu ve bereketli bir günde sizlerle birlikteyiz. Biraz geciktik ama gerçekten bugün erken çıktık. Hava çok yağışlı. Gecikmeyelim Ayvalık teşkilatını bekletmeyelim, duydumki, kalabalık bir bekleyen partililer var dediler. Tabi değerli arkadaşlar, az önce ilçe başkanımızla ifade etti. Artık Türkiye yeni bir seçim atmosferine girdi. Bu anlamda, tabi teşkilatımıza çok büyük görevler düşüyor. Zor bir dönemde dünyanın zorluklarla sınandığı bir dönemde Türkiye’de bizde seçime gidiyoruz. Kendi ülkemizin de kendi içerisinde zorlukları var. Ekonomik zorluklarımız var, siyasi zorluklarımız var. Maalesef, Gazze deki olaylar bu gün yüreğimizi yakıyor. İnsanlık adına zor bir dönemi yaşıyoruz.
Çocukların,kadınların öldürüldüğü ,dünyaya demokrasi ,insan hakları diyenlerin aslında bunlara çokta değer vermediğini gördük.Söz konusu Gazze olduğunda, sustuğunu hatta İsrail’in arkasında hizalandığını üzülerek görüyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle göstere göxtere bir zulüm olduğunu düşünmüyorum. “Diyerek konuşmasına devam etti.
Konuşmaların ardından, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, teşkilatıyla beraber, MHP Ayvalık İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.
Reklam
BAŞKAN SIRAY CUMHUR İTTİFAK BAYRAĞIMIZI AYVALIK’A DİKECEĞİZ
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’i ve Ak Parti Ayvalık Teşkilatını kapıda karşılayan başkan Sıray, açılış konuşmasında: Balıkesir’imizin değerli ve çalışkan milletvekilimiz Dr. Mustafa Canbey,teşkilatımızı ziyaret ederek şeref verdiler.Ak Parti Ayvalık İlçe teşkilatı hoş geldiniz.Biz bu dönem bir milletvekili çıkardık ama geçmiş dönem milletvekilimiz yokken, ne zaman telefon etsek,bizim sorularımıza cevap veren ,halkın sıkıntılarına her zaman görev bilip yapan vekilimizdir. İnşallah 2024 Yerel Seçimlerde, bu güzel birlik beraberliğimizle bu Cumhur İttifak Bayrağımızı Ayvalık’a dikeceğiz. Ve Ayvalık’ımızın hak ettiği hizmetleriyle nasıl belediyecilik yapılır hep birlikte göstereceğiz.” dedi. Daha sonra konuşmasını yapan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’konuşmasında:” Bu gün baktığımızda,Cumhur İttifakıyla, ülkemize çok güzel hizmetler yapıyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde,MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de desteğiyle, bu gün baktığımızda çok iyi bir noktadayız. Milletimizi daha fazla güçlendirmek, ülkemize daha fazla hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Bakın artık etle tırnak gibi olduk. Biz buraya gelirken hiçbir yabancılık çekmiyoruz. Şu kalabalığı, şu heyecanı gördüğüm zaman, inşallah önümüzdeki dönem Ayvalık’ı kazanacağız ve inşallah Cumhur ittifakı bayrağını buraya dikeceğiz.”Diyerek konuşmasına devam etti. Son olarak, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren,konuşmasında:” Vekilimin söylediği gibi biz etle tırnak gibiyiz. Ben ilçe başkanı atandığımdan beri Başkanım Mehmet Sıray, ile iki günde bir görüş ve irtibat halindeyiz. Ben başkanımı ararım başkanım beni arar ve MHP İlçe den bir arkadaşımız aradığında, herhangi problem olursa olsun yanlarındayız. Bu süreçte Allah nasip ederse, 31 Mart sabahında Ayvalık’a Cumhur İttifak Bayrağını dikeceğiz”dedi.
Konuşmaların ardından, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Ayvalık Amatör Kulüplerin Başkanlarıyla Toplantıda bulundular.

(ASKF) KÖRFEZ SORUMLUSU CEMAL ERHANOĞLU BAYAĞI MAÇ OYNANIYOR MİLLİ EĞİTİM BİZE KIZIYOR
Ayvalık Amatör Kulüpler Başkanlarıyla yapılan toplantıda, Kulüp başkanlarının yanı sıra Amatör Spor Kulüpler Federasyon (ASKF) Körfez Sorumlusu Cemal Erhanoğlu, bulunarak, yaptığı açıklamasında:” Pazar günleri 3 er maç oynatıyoruz,yetmediği için hafta içi oynattığımızda, sporcuların aileleri ve Ayvalık Milli Eğitim bize kızıyor. Hem derslerini bırakıyorlar hem 15 günde bir izin alıyorlar. Bu bayağı sıkıntı oluyor artık. 10 spor kulübümüz var sayın vekilim. Bayağı maç oynanıyor. Ayvalık, Türkiye’de 10 kulüp olmasıyla ilk 6 ilçeden birisi süper amatör ve birinci amatör olarak. Bu problemin çözülmesini istedi.” Dedi. (ASKF) Körfez Sorumlusu Cemal Erhanoğlu, daha sonra Ankara’da yaptığı görüşmeyi dile getirdi.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey,:” ASKF Körfez Sorumlusu Camal bey ve ilçe başkanımız konuyu özetlediler. Spor bir şehrin hayatında çok önemli. Ayvalık’ta da biliyorum bu konuda büyük bir mücadele, çaba ve gayret var. Spor Kulüplerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Balıkesir’in her tarafında çok spor ve amatör spor kulüplerine desteğimiz oldu.” Diyerek , konuşmasını sürdürdü. Konuşmasının ardından spor kulüplerin başkanlarının sorunlarını dinledi. Toplantı sonunda, Ayvalık Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Anıl Okyar, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’e Ayvalıkgücü Belediyespor forması hediye etti.

SONY DSC

BAŞKAN GÜREN ALLAH İZİN VERİRSE BU SÜRECİ AŞARIZ
Ayvalık Amatör Kulüpler Başkanlarıyla bir araya gelen, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, açıklamasında:” Bu konuyu daha önce Cemal Erhanoğlu’yla görüştüğümüzde, kendisi Ankara’daydı beni aradığında ,böyle bir sıkıntımız var ben bakanımıza da ilettim dedi. Bende Cemak Erhanoğlu’nu ziyaret ederek bu konu hakkında görüşme yaptım. Daha sonra Vekilim sayın Canbey’e konuyla ilgili bilgi verdim, kendisi bu konuyla ilgili bizim ne yapmamız gerekiyorsa hazırız diyerek, ilgili kurum müdürleriyle görüşmemi istedi. Benim Vekilimiz Canbey’e güvencim tam, biz Allah izin verirse bu süreci aşarız.”Dedi.
(ASKF) KÖRFEZ SORUMLUSU CEMAL ERHANOĞLU 10 SPOR KULÜBÜ VAR AMA TEK SAHAMIZ VAR
Yükselen Haber’e özel röportaj veren, Amatör Spor Kulüpler Federasyon (ASKF) Körfez Sorumlusu Cemal Erhanoğlu, Ankara’da yapılan Türkiye Amatör Spor Konfederasyon toplantısında, “ Balıkesir‘ in Ayvalık İlçesinde 10 Spor Kulübü var ama tek sahamız var. Tek saha maçlarının oynanmasına yetmediği ve hafta içi maç yazıldığında, sporcuların ailelerin ve Ayvalık Milli Eğitimin tepki gösterdiğini bakana ilettim. Bakan da, danışmanına Balıkesir Ayvalık diye not ettirdi.” Dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.