Site Rengi

DOLAR 32,2892
EURO 34,6520
ALTIN 2.412,44
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Az Bulutlu
Balıkesir
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Reklam
Reklam

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜÇEL YILMAZ, 10 NİSAN DA AYVALIK’A ZİYARETTE BULUNACAK

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜÇEL YILMAZ, 10 NİSAN DA AYVALIK’A ZİYARETTE BULUNACAK
Reklam
06.04.2022
453
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yüçel Yılmaz, 10 Nisan Pazar günü Ayvalık’ı ziyaret edecek. Bazı incelemelerde bulunacağı ve partililer ile iftar etkinliğine katılabileceği düşünülüyor.

Başkan Yücel Yılmaz gelmeden önce Körfez Koordinatörü Kazım Arslan, Ayvalık’ta partili ve esnaflarla görüşmelerinin ardından bazı İncelemelerde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinatörü Kazım Arslan, Ayvalık’ta bazı incelemelerde bulundu.

Reklam

Körfez Koordinatörü Kazım Arslan, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, Ak Parti Eski Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay’ın  yanısıra Partililer ve pazarcılar odası yönetimi ile bir araya geldi.

RAMAZAN AYINI HAKKIYLA İDRAK EDEBİLMEMİZİ DİLERİM

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Ramazan dolayısıyla yayınladığı mesajı,: Kıymetli Hemşehrilerim,11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayını hakkıyla idrak edebilmemizi dilerim.

Reklam

Sevgi, bereket ve hoşgörü ayı olan bu kutlu günler boyunca saygının, yardımlaşmanın, toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı duygularla şehrimize huzur ve sevincin egemen olması en büyük arzumuz. Yaşayışımızda, kültürümüzde ve inançlarımızda Ramazan ayının ayrı bir yeri ve önemi vardır.

UNUTTUĞUMUZ TÜM DEĞERLERİ ÇEVREMİZE DALGA DALGA YAYALIM

Bugünler; insanlığın iyilik ve güzellikle tanıştığı, kişiler arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve muhabbetle kucaklaştıkları günlerdir. Gelin bu Ramazan el ele vererek büyük bir dayanışmayla; sevgiyi, doğruluğu, muhabbeti, bereketi, şükrü, komşuluğu ve unuttuğumuz tüm değerleri çevremize dalga dalga yayalım. Bu duygu ve düşüncelerle-hepinize içten sevgilerimi iletiyor; içinde bulunduğumuz manevi iklimin tüm insanlığın selameti ve kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.

Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun.” Diyerek vatandaşların ramazanını kutladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yüçel Yılmaz’ın Ramazan dolayısıyla Körfezdeki Yerel Gazetecileri Unutmayarak, Ramazan Ayını kutlayan ikramı ile yerel basına verdiği önem dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.