Site Rengi

DOLAR 32,5112
EURO 34,8606
ALTIN 2.435,77
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 23°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

8 İLE 15 MAYIS TARİHLERİNDE AYVALIK PAZARLARI VATANDAŞA AÇIK

8 İLE 15 MAYIS TARİHLERİNDE AYVALIK PAZARLARI VATANDAŞA AÇIK
Reklam
08.05.2021
692
A+
A-

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı Genelgeye göre, tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00 – 17.00 saatleri arasında, semt pazarları açık olacak. Genelgeye göre, vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.

Semt Pazarlarında oluşabilecek yoğunluk göz önünde tutularak valilik/kaymakamlıkların koordinasyonunda mahalli idareler tarafından gerekli tedbirler alınarak Pazar girişlerinde HES Kodu kontrolleri ve pazar içerisindeki maske ve mesafe uyarıları yapılıyor.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ayvalık Belediyesi Zabıta ekipleri Pazar yerlerinde oluşacak olumsuzluklara karşı bütün tedbirleri aldıkları görülüyor. Vatandaşların tamamının maskeli olduğu görülürken, bazı vatandaşlar sosyal mesafeyi ihlal ettiklerinde görevlilerce uyarılıyor.

Reklam

Ayvalık’ta açık olan pazarlar, Perşembe Pazarı, Armutçuk Pazarı, Cunda Pazarı, Sarımsaklı ve Altınova Pazarı olmak üzere 5 mahallede açılan pazarların tamamı açıldı.

Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Elmas Özmen: Ayvalık’ta beş mahalledeki pazarlarımız açık, bazı pazarlarda yoğunluk oldu. Pazarcı arkadaşlarımız maske takılmasında ve tezgahlar arası mesafelere dikkat ediyorlar.  biz isterdik ki pazarlarda 10 ile 17 arası marketler gibi temel ihtiyaçların karşılanması için açık olsaydı, daha düzenli olurdu.” isteğinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı Genelgeye göre, Ayvalık Semt Pazarları 15 Mayıs Cumartesi de 10 :00 ile 17:00 arası hizmet verecek.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.