Site Rengi

DOLAR 32,5011
EURO 34,9092
ALTIN 2.440,76
BIST 10.082,77
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 19°C
Reklam
Reklam

2022 ARZUM TÜRKİYE KADINLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI AYVALIK’TA BAŞLADI

2022 ARZUM TÜRKİYE KADINLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI AYVALIK’TA BAŞLADI
Reklam
05.03.2022
511
A+
A-

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Arzum Elektrikli Ev Aletleri’nin desteğiyle düzenlenen 2022 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası VE Hotels’de gerçekleşen açılış töreninin ardından başladı.

34 ilden 82 kadın sporcumuzun mücadele edeceği turnuvanın açılış törenine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, TSF Başkanı Gülkız Tulay, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Aracıoğlu, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Federasyon Başkan Vekili Fatih Maden, Asbaşkan Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İmamoğlu, MHK Başkanı İsmail Çalışkan, çok sayıda davetli ile sporcu ve veliler katıldı.

“KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY DEĞİŞİR VE GÜZELLEŞİR”

Reklam

Şampiyonanın açılış töreninde konuşma yapan  TSF Başkanı Gülkız Tulay, “Türkiye Satranç Federasyonu olarak satranç sporunda kız çocuklarımızın ve kadınlarımızın etkinliğini de her geçen gün arttırıyoruz. Biliyoruz ki, kadın dokunduğu her şeyi güzelleştirir, değiştirir ve değer katar… Türkiye Kadınlar Şampiyonası’nın 14 yıldır aralıksız sponsorluğunu üstlenen, bize attığımız her adımda desteğini sunan Arzum Elektrikli Ev Aletleri ailesine teşekkürlerimi iletiyorum. Satranç sporunda kadınlarımızın her geçen gün artan etkinliğini Arzum ailemizle beraber başardık.  Aynı zamanda bugün burada Sayın Valimiz huzurunda Ayvalık’ta satranç ailemize gösterilen misafirperverlik için de teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diler şampiyonanın güzel geçmesini temenni ederim” diye konuştu.

“KÜÇÜKLERDEN VE GENÇLERDEN OLUŞMASI BENİ MUTLU ETTİ”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ise yaptığı konuşmada sporculara başarılar dilerek şu ifadelere yer verdi:

Reklam

“Öncelikle böyle güzel bir sporu, güzel bir etkinliği ilimizde gerçekleştiriyor olmalarından dolayı Türkiye Satranç Federasyonu Başkanımıza teşekkür ediyorum. Arzum Türkiye Kadınlar Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak bizleri son derece mutlu etti. Satranç düşünmeyi, öğrenmeyi, strateji, analitik düşünceyi önceleyen hayata uygulayan bir felsefedir, düşünme yönetimidir. İnsanın beyniyle kalbini buluşturan bir spordur diyebiliriz. Bu şampiyonanın küçüklerden ve gençlerden oluşması beni ayrıca mutlu etti. Federasyonun yapısı itibariyle de kadın yönetici sayısının fazla olmasından dolayı da tebrik ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz hafta itibariyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadının olduğu her yerde nezaket, zarafet, iş disiplini ve spor disiplini hakim olur. Turnuvanın başarılı geçmesini, güzelliklerle dolu olmasını diliyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.