Site Rengi

DOLAR 32,4635
EURO 34,8297
ALTIN 2.424,59
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Az Bulutlu
Balıkesir
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Reklam
Reklam

AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Reklam
17.10.2023
109
A+
A-

2020 Yılında, 11 Kurucu üye ile kurulan, Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, bu gün 65 aktif üyesi ve bağışçılarıyla, Pirimiz Hacı Bektaş-i Veli’nin yolu ve öğretileriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Bu gün yapılan olağan genel kurulda, beni başkan olarak seçen üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Tabi ki; bizim felsefemizde başkan yada üye ayrımı olmadığı gibi bu yola hizmet etmek için bütün üyelerimiz başkan sıfatındadır. Yüksel Kalkan, Nurten Büyükel, Suna Alumert, Dilaver Yalıboyu, Murat Canan Bahadır, asil üyeler olurken, Şule Bağdatlı, Ayşe Şenel, İnna Kalkan, Zarif Boyvat, Tülin Şen, yedek yönetim kurulu olmuştur.  Zekiye Sarıoğlu, Celal  Doğanay, Handan Ergin,  Şakir Sakarya, Salman Kayran, İbrahim  Çam, denetim kurulu olmuştur.

 

Reklam

 

 

Deneğimizin yaptığı bazı etkinlikler, olumlu karşılanarak, ilçemiz ve bizi takip eden vatandaşlarımız tarafından, takdir edilerek derneğimiz güven güven sağlamıştır. Bu bağlamda, insan ayrımı yapmadan, hiçbir siyasi parti ile bağımız olmadan, derneğimizde siyaset yapılmadan, sadece! bu yola hizmet eder insanı sever ve sayarız.  Tabi ki;  bizim üyelerimizin siyasi görüşleri vardır. Dernek üyelerimizin tamamı, siyaseti siyasi partilerde yaparak derneğimizi korumuşlardır. Bu davranış ile bizim için önemli olan insani duygularımız olan dostluk, sevgi, saygıyı öne çıkartmışlardır.  Dernek olarak, pirimiz Hacı Bektaş-i Veli en güzel sözleriyle yolumuzu anlatmaya ve yaşatmaya gönül verdik.

Reklam

Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, Pirimiz Hacı Bektaş-i Veli’nin şu güzel sözü tamda bizim düşüncemizi yansıtıyor” Gel Ha Gel, İnsan Ol’da Öyle Gel ” demiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.