Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 16°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 23°C
Reklam
Reklam

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ AYVALIK ‘TA ÇELENK SUNUMU İLE KUTLANDI

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ AYVALIK ‘TA ÇELENK SUNUMU İLE KUTLANDI
Reklam
19.10.2021
576
A+
A-

Ayvalık Muhtarlar Derneği,19 Ekim Muhtarlar Gününü Ayvalık Cumhuriyet Alanı’nda ;Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman’ın başkanlığında kutladı. 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle, Ayvalık  Kaymakamı Hasan Yaman’ın yanı sıra kutlamadaki protokole, Ayvalık Garnizon Komutanı Personel Albay Ertan Tutar, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı  Necati Kayaközü, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serdar Tunç, Ayvalık Muhtarlar Dernek Başkanı Necdet Uğral,katıldılar.

Reklam

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlaması, Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşın söylenmesiyle devam etti. Atatürk Anıtına yapılan çelenk sunumunun ardından, Ayvalık Muhtarlar Derneği Başkanı Muhtar Necdet Uğral yaptığı konuşmasının bir bölümünde :“Muhtarlık Kurumu,kamu yönetiminin,toplumsal hayatının yapı taşlarından biri olup,yerel demokrasinin en eski örneğini teşkil etmektedir.Muhtarlarımız bulunduğu mahallelerde devletimizi temsil etmekte,aynı zamanda halkımız ile devlet kurumları arasında köprü görevi görmektedirler.

 

Vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduğu zaman çalacağı ilk kapı muhtarlıklardır.Muhtarlık Kurumu, sevinçte,üzüntüde halkımızın hep yanında ve hizmetindedir.Muhtarlar milli iradenin  birer temsilcisidir. Halkın içinden gelen,halkın seçtiği  demokrasinin adeta çekirdek yöneticileridir.”diyerek sözlerine devam etti. Muhtar Necdet Uğral :” Mahalle muhtarları,vatandaşımızın hızlı ve kolay bir şekilde ulaşıp sorunlarını, dile getirebildikleri,en yakın yönetim kademesi olması nedeniyle; kamu hizmetlerindeki rolleri çok önemlidir.Muhtarlar,devletimizin,resmi kurumların ve yardımseverlerin kişisel olarak olarak yapmış olduğu sosyal yardımların ihtiyaç sahiplerine doğru bir şekilde iletilmesinin koordinasyonunda yer almaktadırlar.”diyerek konuşmasına devam etti. Ayvalık Muhtarlar Günü Kutlamasına protokolün dışında Siyasi Parti ve STK’ların temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar katıldı.

Reklam

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.