Site Rengi

DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

140 ÖĞRENCİNİN BULUNDUĞU ZEYTİN ÇEKİRDEKLERİ DERNEĞİ MİLLİ EĞİTİM İLE PROTOKOL İMZALDI

140 ÖĞRENCİNİN BULUNDUĞU ZEYTİN ÇEKİRDEKLERİ DERNEĞİ MİLLİ EĞİTİM İLE PROTOKOL İMZALDI
Reklam
06.11.2023
91
A+
A-

2014 Yılında Ayvalık Kaymakamlığı, Milli Eğitim ve Ayvalık Belediyesi’nin İstanbul’dan gelen çok az sayıdaki gönüllüler ile kurulan Zeytin Çekidekleri Derneği, bu gün tamamı ilk orta ve güzel sanat okuyan öğrencilerin bir araya gelmesiyle sanatçı öğrencilerin sayısı 140 öğrenciyi buldu.

2015 Yılında Üniversite Öğrencilerin verdiği destekler ile sanatı seven öğrenci sayıları her geçen gün arttı.

Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğü, Zeytin Çekirdekleri Derneğiyle yaptıkları protokolün amacı Ayvalık merkez ve kırsal mahallelerde bulunan sanata yönelen öğrencilerin, Sanatsal faaliyet yürütmek ve yeteneklerini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik desteğin sağlanması.

Reklam

İmza Törenine katılan aileler ve vatandaşlara imzaların ardından, Zeytin Çekirdekleri korosu, Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi orkestrası ile birlikte konser verdi .  Çok sayıda şarkıların yanısıra Opera sanatçılarına eşlik eden Zeytin Çekirdekleri katılımcılar tarafından ayakta alkışlamasıyla son buldu.

Frkındalık yaratmak için Konuklara karşı söylenen şarkılarda, 4 öğrenciyle işaret dili kullanıldı.

Protokolü imzalayan dernek başkanı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Güner Bahadır,: Bizimki aslında burada bir gönül birlikteliğimiz. Dokuz yıldır vardı. Bu gün burada yapacağımız imza töreniyle işbirliği protokolüye, bir nevi nikah tazelemede diyebiliriz.” ve Zeytin Çekirdekleri Derneği Başkanı Selma Gülerce, protokol imza sonrası yaptıkları açıklamalarında: “Bu iş birliği protokolü sonrası dokunacağımız öğrenci çocuklarımızın sayısı giderek artacak.”

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.