Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Açık
Balıkesir
22°C
Açık
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 22°C
Per 20°C
Reklam
Reklam

23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇOCUKLAR PLAKETLERLE ONURLANDIRILDI

23 NİSAN KUTLAMASINDA ÇOCUKLAR PLAKETLERLE ONURLANDIRILDI
Reklam
23.04.2021
673
A+
A-

Ayvalık 15 Eylül Ortaokulu’nun düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, başarılı öğrencilere Plaket verilerek kutlandı.

Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Garnizon Komutanı Pers. Albay Ertan Tutar, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Albayrak, Kuzey Ege Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Sadun Özdemir, Ayvalık Mes.Yük.Okul. Müdürü Dr. Öğr. Üyesi  Yakup Dinç, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Güneş Eliş, ve Ayvalık Siyasi Partilerin yanısıra Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri, STK’ların Temsilcileri, Ayvalık Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı, Odalar ile  Pandemi nedeniyle az sayıda vatandaş katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması, vatandaşların Atatürk anıtına çiçeklerini sunmasının ardından, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ın çelenk sunumu ile devam etti. Ayvalık’taki 23 Nisan Kutlaması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşın Okunmasının ardından Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ın günün anlam ve önemine vurgu yaptığı konuşması gerçekleştirildi.

Reklam

“23 NİSAN GÜNÜ; DEMOKRASİNİN, MİLLİ İRADENİN, MİLLET EGEMENLİĞİNİN EN ÖNEMLİ SEMBOLÜDÜR”

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, konuşmasının bir bölümünde : Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve milli egemenliğimizin tesis edilmesinde önemli bir görev üstlenen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101.yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşıyoruz. 23 Nisan günü; demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en önemli sembolü olmasının yanısıra milletimizin evlatlarına verdiği değerin, gençlerine güveninin de  bir işaretidir. “dedi. Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, konuşmasının son bölümünde: Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101.yıldönümünde, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. 23 Nisan 1920’de açılan meclisimizin ilk Başkanı, İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını da hürmetle ve rahmetle yad ediyorum.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun.”sözleri ile konuşmasına son verdi. 23 Nisan Kutlaması, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ın konuşmanın ardından, okullarında Şiir, Resim dalında başarılı öğrencilere protokolün plaketlerini vermesi ile son buldu.

Reklam

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.