Site Rengi

DOLAR 32,3689
EURO 34,7066
ALTIN 2.393,61
BIST 10.165,29
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 23°C
Pts 26°C
Reklam
Reklam

MESUT ERGİN’E CHP HAYIRLI OLSUN “DA! ”

MESUT ERGİN’E CHP HAYIRLI OLSUN “DA! ”
Reklam
27.07.2021
1.246
A+
A-
“Ayvalık Bağımsız Belediye Başkanı artık bağımsız sayılmaz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezin Bayram sonraki misafirleri Ayvalık’tan ve Balıkesir il örgütlerinden oldu. CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Ayvalık Bağımsız Belediye Başkanı Mesut Ergin, Güzel Ayvalık Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin müdürü Zafer Abdi Gökçen, Avk.Günay Benli, oldu. Balıkesir İl ve Ayvalık İlçe Örgütünü karşılayan CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Ahmet Akın,ile Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, oldu. Daha sonra Ayvalık’a selam göndermesi için hep beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler.
CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, sayfasında yazdığı başlıkta: Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun, Ahmet Akın, Ayvalık ilçe Başkanımız Hüseyin Şalmanlı, Ayvalık Belediye Başkanımız Mesut Ergin ile birlikte ziyaret ettik. Genel Başkanımızın Balıkesir’e çok selamı var.” Diyor. Herkesin yüzü gülüyor. Sonuç ; yine diyecekler ki; yok bir şey normal bir ziyaret falan.
Aslında siyasetçiler halka karşı açık olmalı, eğer; CHP’ye geçti ise açıklamalı, geçmedi ise bu tarz fotoğraflar neyin nesi? Ayvalık’ta siyaset yapanların birçoğu şu kanaateler, CHP’ye, Ayvalık Belediyesinde bir dönem daha başkanlık yapmak için geçiyor. Aynı kişiler şunu da söylüyor, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den, Demokrat Partisi’nde iken daha sonra bağımsız olduğu dönemde hiçbir büyük proje görmedik. Yapılan yol çalışmaları veya yol kenarlardaki peyzaj çalışmaları dahi büyükşehirdenmiş sözleri ile memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar.
“Demek ki ;Ayvalık’ta oy verecek ve siyaset yapan kesim her şeyi en ince noktasına kadar izliyor.”
Ayvalık’ta % 53 oyu elinde tutan CHP’liler ne düşünüyor? Bunu ileriki zamanlarda göreceğiz. Mesut Ergin’in kendisi ve takım arkadaşları CHP’liler tarafından kabul görecekler mi? yoksa parti içinde bölünmeler olur mu? Bunu zamanla öğreneceğiz. Bundan 3 ay önce yazdığım yazıda ,Mesut Ergin, CHP Ayvalık İlçe Teşkilatını dizayn ediyor diye yazmıştım. Bu gün, o günkü yazının bir hayal ürünü olmadığı ortaya çıkmıştır.
Yüksel Kalkan
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.