Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 23°C
Per 24°C
Reklam
Reklam

KAYMAKAM GÖKHAN GÖRGÜLÜARSLAN’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

KAYMAKAM GÖKHAN GÖRGÜLÜARSLAN’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Reklam
01.09.2021
1.143
A+
A-
İzmir’in Konak ilçesine tayin edilen Kaymakam Gökhan Görgülüarslan için Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,Ayvalık Paşa Limanında veda yemeği düzenledi.
İzmir’in Konak ilçesine tayini çıkan Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Çamlık, Paşa Limanı Restaurant’ta onuruna düzenlenen veda yemeğinde kentin yönetici ve temsilcileriyle bir araya geldi. Duygulu anların yaşandığı geceye; Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ın yanı sıra Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Necati Kayaközü, Garnizon Komutanı Personel Albay Ertan Tutar, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Yakan, Ayvalık İlçe Sağlık Müdürü Kevser Uyan, Ayvalık Belediyesi meclis üyeleri, kurum amirleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, meslek odası başkanları, gaziler ve gazeteciler katıldı.
BAŞKAN ERGİN”ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN, AYAĞINA TAŞ DEĞDİRMESİN”
Gecenin anlam ve önemine vurgu yapan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “2.5 yıldır görev yapıyoruz. Bize yoldaşlık etti. Devletin sıcak ve babacan yüzünü sadece belediyeye değişl tüm Ayvalık halkına gösteren Kaymakamımız oldu. Tayini çıktığı zaman sosyal medyada Ayvalık halkının üzüntüsünden bu anlaşılıyor. Bir çok kaymakam tanımış olduk ama Gökhan beyin farklı bir insan olduğunu ben her yerde dile getirdim. Üzüntülüyüz ama Ayvalık halkı olarak bu dostluğu devam ettireceğimize inanıyorum. Kendisine şahsim ve Ayvalık halkı dına teşekkür ediyorum. Her zaman üzüntülü anlarda bile yaklaşımıyla bize ferahlık sağlamış bir insandır. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin, ayağına taş değdirmesin, gittiği yerde de bizlerin unutmasın diyorum.” dedi.
KAYMAKAM GÖRGÜLÜARSLAN” 4 YILIN SONUNDA ÇOK GÜZEL HATIRALARLA AYRILIYORUM.”
Daha sonra Yemeği düzenleyen ve katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, “Bu konuşma bir gün olacaktı. Geldiğim günden beri birçok arkadaşımın vedasında birgün bizimkisi ne zaman olacak acaba diye düşünüyordum. Burada 4 yıl görev yaptım. Güzel hatıralarla aranızdan ayrılıyorum. Bu kenti ve sizleri gerçekten çok sevdik biz. Bu tür konuşmaları yapamıyorum. Meslek hayatımda çok veda ettim ama bunun psikolojisi çok başka. Çok keyifli anlar yaşadım, çok güzel geçirdim burada. 4 yılın sonunda çok güzel hatıralarla ayrılıyorum. Bana, eşime ve çocuğuma gösterdiğiniz özene, ,lgiye ve desteğe vcanı gönülden teşekkür ediyorum. Bu kentte Cumhuriyet’e giden yolda büyük bedeller ödemiş kişilerin çocuklarına, torunlarına hizmet etmiş olmak benim için büyük bir onurdur. Meslek hayatımda bunu nhiç unutmayacağım. Sizler güzel insanlarsınız. Ben yöneticiliğimde esasın ve işin sırrrının birlik olduğuna inananlardanım. Birliğimizin, kardeşliğimizin daim olması için hep bir ortam hazırlamaya çalışırım. Bu şehirde de bunu hazırladım. Bu şehir herşeyin en güzeline layık. Hepimizin vatandaşı olmaktan büyük onur duyduğu bu büyük devletin, bu büyük milletin kurulması için çok büyük fedakarlıklar yapmışsınız. Ecdadımız, atalarımız yapmış. Yaptıklarıylai fedakarlıklarıyla her birimiz iftihar ediyoruz. Onları yattıkları yerde kemiklerini sızlatmak istemiyorsak, onları onurlandırmak istiyosak biz bir olmalıyız. Ufak tefek ayrışmalarımızı, ufak tefek farklılıklarımızı öne çıkararak birbirimizi kırmamalıyız. Yoksa o büyük mirasımızı kaybederiz. Ben görev yaptığım sürece, ben sadakati ülkesine olanlardanım. Sadakati ecdadının yaptıklarına, onlara vefa gösterilmesi gerektiğine inananlardanım.
KAYMAKAM GÖRGÜLÜARSLAN”İZMİR’DE BİR KARDEŞİNİZ VAR BİLMENİZİ İSTERİM.”
Bu çerçevede Cumhuriyete, Cumhuriteimizin kurucusu Atatürk’ten başka kimseye sadakat göstermedim, göstermeyeceğim. Sizlerde bir hakkım varsa tek siteğim; birliğinizi, beraberliğinizi bozmayın. Sizin bir olmanızı canı gönülden isteyenlerdenim çünkü bu güzellik, bu şehir zarar görsün istemiyorum. İzmir’de bir kardeşiniz var bilmenizi isterim. Evladınız mı dersiniz, kardeşiniz mi, Kaymakamımız mı dersiniz, nasıl görürsünüz bilemiyorum ama orada sizi seven biri olacak. Kapımız her zaman sizlere açık. Göstermiş olduğunuz ilgiye bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Sizleri çok sevdik, hakkınızı helal edin. Her birinize hoşçakalın diyorum.”Sözleriyle konuşmasına son verdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.