Site Rengi

DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Reklam
Reklam

CUMHUR İTTİFAKI AYVALIK’TA “ALİ GÜR” DEDİ

CUMHUR İTTİFAKI AYVALIK’TA “ALİ GÜR” DEDİ
Reklam
02.02.2024
348
A+
A-

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Cumhur İttifakı’nın Balıkesir Ayvalık Belediye Başkan adayının Ali Gür olduğu açıklandı.,

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Balıkesir ilçelerindeki belediye başkan adayları düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

AYVALIK AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI VE MHP İLÇE TEŞKİLATI İLE AYVALIK ÜLKÜ OCAKLARI TAM KADRO KATILDI

Reklam

Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, ve kurul üyeleri, Ak Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökben Karakaş, ve yönetimi, Ak Parti Ayvalık İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Altınlı,ve teşkilat üyeleri,Ak Parti Ayvalık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alihan Tavşan, ve yönetiminin yanısıra, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Ustalı, ve Yönetimi ile meclis üyeleri, Ayvalık Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Tosun ve yönetimi, Ayvalık Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Elmas Özmen, ve yönetimi katıldı.

Balıkesir Kurt Dereli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ve Balıkesirliler katıldı.

Ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın konseriyle başlayan aday tanıtım töreninde Balıkesir’deki 20 ilçenin 18’i AK Partili, 2’si Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkan Adayları ilan edildi. Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı olarak Ayvalık’ın tanınan ve sevilen iş insanlarından Ali Gür, sahneye davet edildiği sırada tribünlerde büyük coşku yaşandı. Ali Gür ile birlikte AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökben Karakaş ve Ayvalık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alihan Tavşan da sahnede yer aldı.

Reklam

ALİ GÜR KİMDİR?

1975 yılında Gömeç’te doğdu. İlk ve ortaokulu Gömeç’te, lise öğrenimini ise Ayvalık’ta tamamladı. 1997 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi İşletmecilik Bölümü’nü ve daha sonra da 2004 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Pazarlama bölümlerini bitirdi.

Dedesinin 1950 yılında kurduğu, Ayvalık’ın ilk konaklama işletmesi’nden aldığı ilham ile 1996 yılında iş hayatına başlayan Ali Gür, dedesinin izini takip etti ve yıllar içinde Ayvalık’ın farklı lokasyonlarında otel ve turizm işletmeleri yatırımları yaptı. Aynı zamanda eşinin öğretmen olması vesilesi ile eğitim sektörüne de adım atan Ali Gür, Ayvalık’ta ve Türkiye çapında marka olan ilk özel eğitim kurumlarını açtı. Ayvalık Bahçeşehir Koleji ve Ayvalık Uğur Anadolu Lisesi kurucu üyeliğini yapmaktadır. 2002 yılında Ak Parti’de siyaset yolculuğuna başlayan Ali Gür, 2014-2019 yılları arasında Belediye Meclis Üyeliği ve 2020-2023 yılları arasında İlçe Başkanlığı görevlerini gerçekleştirmiştir. Ali Gür, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.