Site Rengi

DOLAR 32,2551
EURO 34,7869
ALTIN 2.439,10
BIST 10.268,58
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 16°C
Az Bulutlu
Balıkesir
16°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Reklam
Reklam

KAYA TİMUÇİN’E SON VEDA

KAYA TİMUÇİN’E SON VEDA
Reklam
28.04.2022
465
A+
A-
Ayvalık’ın çok değerli ve saygın insanı Kaya Timuçin, son yolculuğuna çok sayıda Ayvalık’ lı aileler ve yakınları katıldı.
Ayvalık Şehitler Camiinde öğlen namazının müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayvalık Kabristanında toprağa verildi.
10 Mart’ta yaşanan o elim olay sonucu Bursa’da hastaneye tedavi için yatırıldı. 27 Nisan sabaha doğru tedavi gördüğü hastanede hakka yürüyen merhum Kaya Timuçin’in cenazesi 28 Nisan da Ayvalık’a getirildi.
Ayvalık’taki cenazede ayakta zor duran eşi Feyza hanım, oğulları Rahim ve Tunç Timuçin, taziyeleri camii avlusunda kabul ettiler. Taziyede bulunanlar arasında, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ve meclis üyeleri, Ak Parti Ayvalık İlçe Başk. Ali Gür, CHP Ayvalık İlçe Başk. Hüseyin Şalmanlı, bir önceki dönem Ayvalık Belediye Başk. Rahmi Gençer, bir öceki Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kantarcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kantarcı’nın yanı sıra yakınları, arkadaş ve dostları taziyede bulundular.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.