Site Rengi

DOLAR 32,3616
EURO 34,7772
ALTIN 2.401,08
BIST 10.208,65
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 24°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

15 TEMMUZ  DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ AYVALIK’TA KUTLANDI.

15 TEMMUZ  DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ AYVALIK’TA KUTLANDI.
Reklam
16.07.2023
182
A+
A-

Takvimler, 15 Temmuz 2016’yı gösteriyordu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinden yapılanmış olan FETÖ terör örgütü mensupları halkın seçilerek başa geldiği hükümeti indirmeye teşebbüs etti ve devleti ele geçirmeye çalıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara inen halk tanklara, savaş uçaklarına ve silahlara karşı göğsünü siper ederek destansı bir direniş gösterdi.

 

Reklam

 

15 Temmuz  Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle Ayvalık Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlamaya, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman,Ayvalık Garnizon Komutanı Albay Mustafa Bulut,Ayvalık Belediye Başkan vekili ,Etem Vardı, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı  Muhammet Furkan Demirbaş, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Fatih Tınaz, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanı  Yüzbaşı Onur Yakan, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür ve eşi,  MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray  ve eşi,  Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyeleri’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 15 TemmuzMilli Birlik Günü Kutlamaları, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşın hep bir ağızdan okunmasıyla devam etti. Daha sonra İlçe vaizi Ertuğrul Kurum’un Kuranı Kerim Tilaveti okumasıyla devam etti.

Reklam

 

 

 

15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü, günün anlamına katkı sağlayan türküler ve şiirlerin okunmasının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka selseniz gösterimi ve Mehteran Takımının  gösterisiyle  devem etti. 15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü ,geceyarısında okunan selanın ardından Ayvalık İlçe Müftüsü Emre Önal’ın dualarıyla sona erdi.

15 Temmuz  Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, yaptığı açıklamasının bir bölümünde:” 15 Temmuz 2016 tarihinde devletimiz ve aziz milletimiz, tarihin en karanlık,en hain,en kalleş saldırısına maruz kaldı. FETÖ Terör üyeleri, Cumhurbaşkanlığı,TBMM,Genel Kurmay Başkanlığı, Mit Başkanlığı, Özel Hareket Binamız, Jandarma Komutanlığımız gibi stratejik kurumlara saldırarak,Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Demokrasiyi,Milli İradeyi boğmaya susturmaya çalışmışlardır.”Diyerek konuşmasına devam etti.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.