Site Rengi

DOLAR 32,3631
EURO 34,6632
ALTIN 2.391,94
BIST 10.189,99
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ‘NE NEZAKET ZİYARETİ

HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ‘NE NEZAKET ZİYARETİ
Reklam
16.06.2023
138
A+
A-
2020 Yılında Kurulan, Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, 2023 Yılının başlarında yeni dernek binasına geçerek büyük bir katılımla faaliyetlerine başladı.
Bu geçen zaman içerisinde yeni üyelere sahip olan Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği, Üye toplantısının atdından CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı, derneğimize bir nezaket ziyaretinde bulundu. CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlara, bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Ziyarette son zamanlarda yapılan Cumhurbaşkanlığı,Milletvekilli seçimleri hakkında sohbetlerin yanı sıra önümüzdeki yerel seçimleri hakkında sohbetlerimizde oldu.
Bu toplantıda derneğimizi temsil eden dernek üyelerime çok teşekkür ederken, derneğimize gerçekleştirdikleri ve iyaretimize gelen CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’na da teşekkür ediyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.