Site Rengi

DOLAR 32,3955
EURO 34,7994
ALTIN 2.402,82
BIST 10.208,65
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

CHP AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI SİYASİ PARTİLERE NEZAKET ZİYARETİNDE BULIUNDU

CHP AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI SİYASİ PARTİLERE NEZAKET ZİYARETİNDE BULIUNDU
Reklam
20.04.2021
305
A+
A-

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı, Ayvalık’ta bulunan siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, başkanlığında, yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu bir heyet ile önce İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığına ,ardından DEVA Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığına, daha sonra Ak Parti İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretlerini gerçekleştirdi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın DEVA Partisine yaptığı nezaket ziyaretinde, başkan Hüseyin Şalmanlı, DEVA Partisi’nin yaptığı çalışmaları içerisinde bulunan, Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesinden geri çekilmesine karşılık açtığı imza kampanyasını imzalayarak, DEVA Partisine destek verdi.

Reklam

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın İYİ Parti ziyaretinde İYİ Parti İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu,yapılan ziyaretten “Kendisinin ve Yönetim Kurulum memnun olduğunu belirtti.” İYİ Partiye yapılan ziyarette meclis üyeleri de hazır bulundular.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Salih Oral Övüç, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, ve Kurul Üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Reklam

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Gür, ve Kurul Üyeleri, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı’yı ve Kurul Üyelerini kapıda karşıladı. Samimi bir havada geçen nezaket ziyareti için Başkan Ali Gür,” Yapılan bu ziyaret bizi fazlasıyla memnun etti” sözleri ile memnuniyetini dile getirdi.

 

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kurul Üyeleri ile birlikte diğer partilere de nezaket  ziyaretinde bulunacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.