Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 23°C
Reklam
Reklam

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AYVALIK’TAN İKİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANITTI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AYVALIK’TAN  İKİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANITTI
Reklam
24.03.2023
444
A+
A-

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri nedeniyle siyasi partiler milletvekili aday adaylarını tanıtmaya ve desteklemeye devam ediyor.

Ayvalık’tan iki milletvekili aday adayı, Ervanur Ürer Özden, ve Ahmet Çakır, ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayvalık İlçe Teşkilatı, Balıkesir MHP Milletvekili Aday Adaylarına başarılar dilediler. Ayvalık’tan Balıkesir MHP Milletvekili Aday Adaylarına desteklerini vermek için gelenler arasında, MHP Gömeç İlçe Başkanı Muammer Birdal, ve yönetim kurulu, Ayvalık Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Tosun, katıldılar.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, Balıkesir MHP Milletvekili Aday Adayı, tanıtım toplantısındaki açılış konuşmasında:” 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ülkemiz için büyük önem arz etmektedir. Bugün gelinen noktada Türkiye büyümekte ve gelişmektedir. Ülkemizin büyüyüp gelişmesinden rahatsız olan dış güçler Sn. Cumhurbaşkanımıza kaybettirmek için her türlü siyaset mühendisliğini kullanmaktadırlar.

Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak bizlerin olmazsa olmazı şahsi ikballerimizi siyasi geleceğimizi bir kenara bırakıp ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışarak Cumhur İttifakına yeniden seçimleri kazandırmak olacaktır. Milliyetçi Hareket Partimizin Balıkesir ilinde 32 aday adayı mevcuttur. Bu aday adaylarımızın iki tanesi Ayvalık ilçemizden müracaatlarını yapmışlardır.

 Adaylarımızdan ilki yıllarca Ülkücü camiaya hizmet etmiş 35 yıldır Ayvalık’ta çalışan hizmet eden ve teşkilatımızın birçok kademesinde görev almış iş insanı Sayın Ahmet Çakır ağabeyimizdir. Diğer ikinci adayımız ise Başkan danışmanımız Sayın Mehmet Özden’in Kıymetli eşi Sayın: Ervanur Ürer Özden’dir. Kendisi Ülkücü Şehit bir ailenin ferdidir.

14 Yaşında amcasını şehit vermiş genç kardeşimizdir. İki aday arkadaşımıza girdikleri bu mücadelede, bu kutlu hak yolunda başarılar diler Ayvalık Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı olarak tüm enerjimizle 14 Mayısta yapılacak olan ve ülkemiz için hayati önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı Ve Milletvekilliği genel seçimlerinden Cumhur ittifakı olarak başarı ile çıkmamız için her türlü çalışmayı birlik beraberlik içinde ve özveri ile yapacağımızı belirtir; Ülkemize tüm yapılacak olan seçimlerin hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.” Diyerek, sözlerine son veren başkan sıray, iki adayında yanlarında olduğunu ve sonuna kadar destekleyeceklerini belirtmiş oldu.

Reklam

MHP Gömeç İlçe Başkanı Muammer Birdal, yaptığı kısa açıklamasında:” Bu seçim belki de Türkiye Cumhuriyeti’nin en zor seçimlerinden birisi. Karşımızda sadece oluşmuş siyasi partiler değil, Amerikan Başkanı By Joseph R Biden’ın,”Cumhur İttifakı Yıkılmalı. Muhalefetteki dostlarımıza destek vermeliyiz.” Dediği bir dönemde, FETÖ nun bu hükümeti yıkıp, tekrar 15 Temmuz’daki işgal planını uygulayabileceği, CHP Genel Başkanı da bu plana dahil olup, 15 Temmuzda, kararnamelerle devletten ihraç edilenlerin tamamının geri döneceğini taahhüt ettiği bir dönemde, seçim Türk Milliyetçilerinin, Türk muhafazakarların, devletini ve bayrağını seven insanların çok önemli bir hale getirdi.” Diyerek seçimin önemine vurgu yaptı.

Ayvalık Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Tosun:” Öncelikle, Ayvalık’tan MHP Balıkesir Milletvekili aday adayı olan Ahmet Çakır, abimiz ve Ervanur Ürer Özden, hanımefendiye, çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Milliyetçi Ülkücü hareketin amacı daima her zaman oy değil, siyaset değil, Allah rızası olmuştur. Başbuğumuzun dediği gibi, “seçimi kazanırsak biz değil, milletimiz kazanacaktır. ”söylemiyle birlikte, tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diler, çalışmalarında rabbim yar ve yardımcıları olsun dileklerimi iletiyorum.” Diyerek tekrar desteğini belirtti.

 

Aday adayları, partililere yaptıkları konuşmaları arasında ortak söylem “ Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bayrağımızın gönlerde dalgalanması için bizde elimizi taşın altına koyduk” oldu.

Balıkesir MHP Milletvekili Aday Adayı, Ülkücü camianın önde gelen ailesi tarafından doğuştan MHP li olan ve 1992 doğumlu, üniversite mezunu televizyonculuk dalında başarılara imza atmış, MHP Karesi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi genç bir aday adayı, Ervanur Ürer Özden, Evlendikten sonra Ayvalık’a yerleşen ve iki yıldır Ayvalık’ta partisini çalışmalarına katılan Balıkesir MHP Milletvekili Aday Adayı Ervanur Ürer Özden, ilçe başkanlığında yaptığı konuşmasının bir bölümünde:” Ben, Balıkesir’de doğan Balıkesir’de büyüyen Balıkesir’de yaşayan bir kardeşiniz olarak, gücüm neye yettiyse her zaman şehrime hizmet etmeyi kendime düstur edindim. Şunu gururla belirtmeliyim ki benim gönlümdeki vekil bu davanın çilesini her dönemde çeken, fazlasıyla bedel ödeyen, babam Kamil Ürer’dir. Bu dönem babam benim gençliğime bense onun siyasi tecrübe ve birikimine güvenerek yola çıktık.

Bizler, Cumhur İttifakını her zaman, Devlet Bahçeli, beyefendinin tensipleriyle destekliyoruz. Geçen seçimde destekledik, bu seçimde de destekliyoruz. Geçen seçim yeni bir sistemdi fazla anlaşılmamıştı, bizler bunu anlatmaya çalışmıştık. Bu seçimin daha anlaşıldığını düşünüyoruz. Karşımızda diğer ittifaklar da var ama bizim inancımız tam. Siyasetin yerelden yapmanın doğru olduğunu düşündüğüm için, aday oldum. Bu davada bu partide tek amacımız, milletimiz için hayırlı olanı yapmak. Niye siyaset yapıyoruz, niye siyasete giriyoruz noktasında, Nevruz Türk’ün bayramı. Ben Nevruz adının değiştirilmemesi için siyasete girdim. Bizler yanıbaşımızda, Selahattin Demirtaş bayrakları açılmaması içindir siyasete giriyoruz. Bu yüzden varlığımızı belli etmek için sahaya çıktık. Benimle birlikte aday adayı olan tüm ülküdaşlarımıza başarılar diliyorum. Herşeyden önce Türkiye diyerek çıktığımız bu yolda engelleri ve zorlukları hep birlikte aşacağız. Şimdiden seçimin milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. sözlerimi bilge liderimiz Devlet Bahçeli, beyefendinin şu sözüyle son veriyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Ülkücüyüm Diyene….” Diyerek partisinden neden milletvekili olmak istediğini özetlemiş oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Teşkilatı diğer bir milletvekili adayı olan Ahmet Çakır’ı açıklandı. 1964 Kayseri develi doğumlu olup, 3 çocuk babası Ahmet Çakır, çok uzun yıllar MHP Teşkilatında partisine hizmet etmiş, partisi içerisinde yönetim kurulları da dahil çok görevleri üstlenmiştir.

Balıkesir MHP Milletvekili Aday adayı Ahmet Çakır’ın parti içerisindeki bazı görevleri, Ankara da 1977 – 1985 yıllarında Partinin çeşitli faaliyetlerinde bulundu, 1986 yılında işim gereği Ayvalık İlçesine taşınması nedeniyle burada inşaat müteahhitliğine devam etti. 1993-1995 Ayvalık Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevini yapan Çakır,1999 Yerel Seçimlerde MHP 2. Sıra Meclis Üyesi Adaylığı, 1999 – 2005 MHP Ayvalık İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004 – 2009 Küçükköy Belediyesi MHP Meclis Üyeliği ve Küçükköy Belediye Başkan Vekilliği, 2014 – 2018 MHP Ayvalık İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Sekreterliği ve halen partisinde Ayvalık  İlçe Başkan danışmanı olarak görevine devam ediyor.

Balıkesir MHP Milletvekili Aday adayı Ahmet Çakır Bu kutlu davada yola çıkan diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum, diyerek konuşmasının bir bölümünde:” Partimin her kademesinde görev yapmaya devam ettim. Allah nasip ederse, Ankara’da, meclisimizde, Ayvalık’ımıza, Balıkesir’imize hizmet ve temsil etmek amacını düşünerekten milletvekilliğine müracaat ettik. Sözlerimi, sayın bilge liderimiz Devlet Bahçeli, Beyefendinin sözüyle bitirmek istiyorum. Devlet Ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye diyerek, hepinize saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Cenab-I Allaha Emanet Olunuz. Ne Mutlu Türküm Diyene…”Diyerek açıklamasına son verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.