Site Rengi

DOLAR 32,3880
EURO 34,7806
ALTIN 2.435,61
BIST 9.994,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 23°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

CHP AYVALIK İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ŞALMANLI TEKRAR İLÇE BAŞKANI

CHP AYVALIK İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ŞALMANLI TEKRAR İLÇE BAŞKANI
Reklam
13.08.2023
152
A+
A-

SONY DSC

““ CHP İLÇE DELEGEGESİ 276,DOĞAL DELEGE 16 TOPLAMDA 292, DELEGE İMZASI 170, OY KULLANAN DELEGE 109, GEÇERLİ OY 108 ”

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın 38. Olağan İlçe Kongresi 13 Ağustos 2023 Pazar günü Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ilçe kongresine,  TBMM Grup Amiri Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 26.Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gömeç Belediye Başkanı M. İrem Himam,  CHP Gömeç İlçe Başkanı Melih Bağcı, Ayvalık Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, önceki dönem Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık STK’ların temsilcilerinin yanısıra CHP Ayvalık İlçe Delegeleri ile partililer katıldı.

Reklam

BAŞKAN ŞALMANLI ”İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM EDECEĞİNE OLAN İNANCIM TAMDIR”

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Adayı Hüseyin Şalmanlı, açılış konuşmasında:” Faşizm ve Emperyalizmin dünyada tavan yaptığı, adaletsizliğin, siyasi çürümüşlüğün, sefaletin ve cehaletin kol gezdiği ülkemizde Cumhuriyet Halk Partisinin dayandığı altı temel ilkenin değerini tekrar ve yeniden anlamaktayız.

Değerli Halk Partililer, AKP illetinden kurtulacağımıza çok inandığımız, ancak umduğumuz sonucu bulamadığımız bir seçimden çıktık. O Yüzden bu günlerde partimize daha sıkı sarılmalıyız. Şu anda tüm yurtta devam eden kongre sürecinden örgütlerimiz değişerek ve güçlenerek çıkarak, iktidar yürüyüşüne devam edeceğine olan inancım tamdır. İşte bu düşüncelerle bugün buraya gelerek kongremize destek veren tüm yoldaşlarımı şükranla selamlıyor kongremizin şenlik havası içinde geçmesini, önce partimiz sonra ilçemiz ve ilimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” Diyerek konuşmasına son verdi.

Reklam

Daha sonra sözü divana bırakarak seçimler başlamış oldu. Konuşmacılar sırasıyla, TBMM Grup Amiri Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 26.Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, önceki dönem Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık ADD Şube Başkanı Ahmet Üzgeç, CHP Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ve Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, günün anlam ve önemine vurgu yaparak, adaya ve yeni oluşan yönetime başarılar dileyerek, sözlerine son verdiler.

“HAKTAN VE HALKTAN YANA”

Yapılan konuşmaların ardından, Başkan adayı Hüseyin Şalmalı, adaylık konuşmasının bir bölümünde: “ Ayvalık için başarılı olduğunu düşündüğüm, ancak ülke genelinde başarılı olamadığımız, çok umutlanıp, umutlarımızı yeşertemediğimiz bir seçimden çıktık. Hepimiz çok üzüldük ama hayat devam ediyor. Bugün bu umutlarımızı yeniden yeşertmek ileriye daha güçlü bakabilmek ve önümüzdeki yerel seçimlerden daha güçlü çıkabilmek için karşınıza geldim.  Genç dinamik ve istekli bir yönetim kurulu ile karşınızdayım. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte daha katılımcı ve kucaklayıcı olacağız. Partimizle birlikte haktan ve halktan yana, barıştan ve sevgiden yana emeği yüce tutan bir anlayışla çalışmak istiyoruz!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.