Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Açık
Balıkesir
22°C
Açık
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 23°C
Per 20°C
Reklam
Reklam

TÜRKİYE’NİN  İYİ PARTİYLE İYİ OLMA YOLUNDA  5.YILI KUTLANDI

TÜRKİYE’NİN  İYİ PARTİYLE İYİ OLMA YOLUNDA  5.YILI KUTLANDI
Reklam
25.10.2022
323
A+
A-

Türk Siyasi Parti yaşamına, 25 Ekim 2017 yılında giren İYİ Parti, 5.yıl kutlamasını Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda ilçe yönetimi ve partililerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan, partinin kuruluşunun 5.yılı, çelek sunumu, saygı duruşu akabinde İstiklal Marşın okunmasıyla devam etti.

“İYİ PARTİ BEŞ YIL ÖNCE BUGÜN MİLLETİMİZİN UMUDU OLMAK İÇİN DOĞMUŞTUR.”

Reklam

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, konuşmasına,” 15 Ekim 2022 tarihinde Bartın’da meydana gelen maden faciası sebebi ile hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet yaralılara acil şifalar” dileyerek başladı.

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, konuşmasına şu sözler ile devam etti:” Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde başlayan cesurlar hareketi 25 Ekim 2017 günü siyasi parti hüviyetine bürünmüş ve İYİ Parti beş yıl önce bugün milletimizin umudu olmak için doğmuştur. Geçen zaman içinde  özlemi çekilen  birleştirici, sağduyulu, ilkeli siyasetin öncüsü olmuş; önüne çıkarılan bütün engelleri aşmayı başarmıştır.

“YARGIYA GÜVEN HER GEÇEN GÜN AZALMAKTA”

Reklam

Ancak zaman kısa, alınması gereken yol uzundur. Milletimiz yüksek enflasyon ve düzensiz göç sorunu ile boğuşmakta, çıkarılan yasalarla haber alma hakkı ve düşünce hürriyeti kısıtlanmaktadır. Yargıya güven her geçen gün azalmakta, aile içi ve kadına şiddet günden güne artmaktadır. İhmaller sebebiyle canlarımız toprağa verilmekte, birileri karın tokluğuna çalışırken birileri ceplerini doldurmaya devam etmektedir.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş ve müreffeh Türkiye Ülküsüne sıkı sıkıya bağlı, Cumhuriyetimizin temel değerlerinin yılmaz bekçisi olan partimiz, tüm bu sorunların üstesinden gelecek ve aziz milletimizin yüzünü güldürecektir.

“TÜRKİYE İYİ PARTİYLE  İYİ OLACAK”

Önümüzde belkide tarihimizin en önemli seçimlerinden biri var. Vatandaşlarımızın teveccühü ile iktidara geleceğimize inandığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı; büyük Türk milletinin hak ettiği toplumsal adalete, demokratik ve kapsayıcı yönetime, hukukun üstünlüğüne kavuştuğu, aziz milletimizin her ferdinin gelecek kaygısından uzak, mutlu ve huzurlu olduğu bir yıl olacaktır.

“İYİ insanlar iyi bir Türkiye için biraraya gelecek ve TÜRKİYE İYİ OLACAK” parolasıyla çıktığımız yolda, önümüze çıkarılan tüm engelleri aşmaya; yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Cennet vatanımızın üzerine çöken kara bulutları dağıtacak, İYİ Partimizin güneşiyle aydınlatacağız.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.