Site Rengi

DOLAR 32,2553
EURO 34,6209
ALTIN 2.413,13
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIK SİYASET KULİSİ TEMENNİLERİ/Yükselen Haber

AYVALIK  SİYASET KULİSİ TEMENNİLERİ/Yükselen Haber
Reklam
22.09.2021
1.162
A+
A-

“Yuvaya Dönüş”

2019 yerel seçimlerde, CHP Ayvalık Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmemesinin ardından,CHP den istifa ederek,DSP’nden Ayvalık Belediye Başkanlığı aday çalışmalarını gerçekleştirdi.DSP’den aday çalışmaları olumsuz olunca,son anda DP ‘nden aday gösterilen Mesut Ergin, arkasındaki halk desteği ile birlikte çok az bir farkla Ayvalık Belediye Başkanlığı’nı almıştı. Mesut Ergin‘in DP ‘de ikinci yılında istifa ederek birkaç aydır, Ayvalık Bağımsız Belediye Başkanı olarak görevine devam ediyor. Son dönemde yapılan yoğun baskılar sonucu yuvasına dönmesi kesinleşen Mesut Ergin’e  2021 Ekim ayının ilk yarısında CHP rozeti takılacağı kesinleşmiş gibi görünüyor. Daha önce DSP’den ayrılıp, CHP’ne dönüşü sırasında  parti rozetini takan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun  bu seferde  bağımsız belediye başkanlığından,CHP ‘ye dönüşünün rozetini yine  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bir grup toplantısında takacağı dillendiriliyor.

Bu değişime kendi meclis üyelerinden de tepki gördüğü hatta 2 yada 3 meclis üyesinin CHP’ne geçmeyeceği dillendiriliyor. Bazı siyasetçiler su soruyu soruyorlar,”acaba CHP Meclis üyeleri bu duruma nasıl bakıyorlar. İl Başkanı Serkan Sarı’nın seçim döneminde söylediklerini nasıl unutacaklar. CHP Ayvalık İlçe  Yönetimi ve Teşkilatta çözülmeler olursa kim toparlayacak bu partiyi.” Diye söylentiler azımsanmayacak kadar çok.

Reklam

“Kullanılan resim bir önceki seçimden”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.