Site Rengi

DOLAR 32,2747
EURO 34,7012
ALTIN 2.411,78
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIK’TA YAŞANAN DOĞAL AFET NEDENİYLE YÜCEL YILMAZ VE EKİBİ VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

AYVALIK’TA YAŞANAN DOĞAL AFET NEDENİYLE YÜCEL YILMAZ VE EKİBİ VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Reklam
16.01.2024
336
A+
A-

SONY DSC

Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yücel Yılmaz’ı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Güren, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Altınlı, Yönetim Kurulu Üyeler, Cumhur İttifak olarak söylenen  Ayvalık Belediye Başkanı Adayı Ali Gür, ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Ustalı, ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, önceki dönem MHP İlçe Başkanı Mehmet Sıray, ve MHP Ayvalık İlçe Belediye Başkan Aday adayı Özlem Yalçın, BASKİ Edremit 1. Bölge Daire Başkanı Zülfü Beltekin, BASKİ Ayvalık Sorumlu Müdürü Özcan Kaykı, katıldığı konvoy ile Ayvalık Yeni Garajın önünde karşılandı.

Ayvalık İlçe Teşkilatı ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yücel Yılmaz, kısa bir değerlendirmenin ardından,  Öncelikle, Ayvalık Oto Garın etrafında zarar gören esnafları gezerek,geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra, Sancak Tül Villalarına ekipler halinde giden Yücel Yılmaz, burada incelemelerde Bulundu. Sancak Tül’de çok sayıda Su altında kalan araçları çok sayıdaki araçların sahipleriyle, evini su basan vatandaşların dün akşamki, durumları hakkında bilgi aldı.

Reklam

Değerlendirmelerde bulunmak için,sırasıyla Yatkın Çiftliğini ardından, Ayvalık’ın değerli esnaflarından,Mehmet Türk ziyaret edildi.

Ak Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, daha sonra, önceki dönemlerde Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp’in fabrikasında yaşanan zarar ziyanı görmek için Ziyarette bulundu ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hakan Kayaalp’in yanından ayrılan, vatandaşa destek için  Cunda da yaşanan fırtınadan zarar gören vatandaşları ziyaret etmeye geçti. Cunda ziyaretinden sonra, Balıkesir’ geçeceği

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.