Site Rengi

DOLAR 32,5258
EURO 34,9605
ALTIN 2.434,74
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 3.LİGDE

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 3.LİGDE
Reklam
23.04.2022
388
A+
A-

Ayvalıkgücü Belediyespor ya da Ayvalıkgücü, Ayvalık ilçesinde 1966 yılında kurulmuş bir spor kulübüdür.

2021-2022 Bölgesel Amatör Liginde birincilikle bitirerek grubundaşampiyon oldu. Play offa kalan üç takım Ayvalıkgücü Belediyespor, Tekirdağspor ve TKİ Tavşanlıspor olmak üzere üç takım arasında, dört puanla 3. Lige geçmiş oldu.

22 Nisan 2022 Cuma günü İnegöl’de oynanan son maç sonrası Ayvalık’a gelen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ,Kulüb Başkanı Suat Taş’ı ve Teknik Antrenör Mehmet Yıkılmazdağ, ve Ayvalıkgücü sporcularını büyük coşku ile karşıladı. Şampiyonluk Kupasını havaya kaldıran Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin:” Öncelikle Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Biz değil 3. lig , 2. ligde oynamış bir kulübüz, bir takımız. Biz 3. Lige geri döndük. Biz sezon başında, dedik ki; biz bu takımı şampiyon yapacağız. Sağolsunlar, Mehmet Hocam ,kulüp başkanı Suat Taş, bu genç arkadaşları bir araya getirdi. Bunları takım yaptı, ekip yaptı. Arkadaş yaptılar ve birbirine inandılar. Dedik ki;bizim inancımız yetmez,Bu kentinde bu takıma inanması ve şampiyonluğa inanması gerekir. Seksenli yıllarda, bu takımda görev yapmış, o ruhu yaşamış başta sporcularımız olmak üzere,bütün görev almış büyüklerimizi buradan selamlıyorum.  ”diyerek sözlerine devam etti.

Reklam

HEDEF 2. LİG

Daha sonra Kulübün Başkanı Suat Taş:” Ayvalık’a şampiyonluk yakışıyordu, o da oldu. Bundan sonraki hedefimiz 2. Lig. Bu taraftar olduktan sonra daha çok başarılar yaşayacağız. Başkanımıza, sporcularımıza, teknik kadromuza çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. Son olarak Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ,:” Şampiyonlukta bize çok büyük katkısı olan, Mesut Ergin’e çok teşekkür ediyoruz. Yönetimimize ve sporcu kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.” Dedi. Takıma destek sloganları geç vakte kadar sürdü. Takımın 3.lige çıkmasından dolayı, Belediye başkanı Ergin’i ve Ayvalıkgücü yönetimini kutlayanlar arasında, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun ve  Ayvalık Jandarma Komutanı yüzbaşı Onur Yakan, yer aldılar.

 

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.