Site Rengi

DOLAR 32,2747
EURO 34,7012
ALTIN 2.411,78
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 23°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIK ORMAN HAFTASINI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE KUTLADI

AYVALIK ORMAN HAFTASINI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE KUTLADI
Reklam
24.03.2022
74
A+
A-

Orman Haftası, Türkiye’de okullarda kutlanan bir hafta haline geldi. Orman haftası ve ağaç bayramı adıyla da adlandırılan Orman Haftası, 21 – 26 Mart tarihleri arasında kutlanıyor. Orman Haftası, çocuklar ile kutlanmasının amacı, çocuklara ağacın ve ormanların önemini öğretmektir. Orman Haftası, hafta boyunca fidan dikilerek ormanların doğa ve ekonomiye katkıları anlatılarak, çocuklar ve veliler bilgilendiriliyor.

 

Ayvalık, Orman Haftası’nı Altınova Jandarma Karakol Komutanlığı’nın bahçesine çam, fıstık çamı, zakkum fidanı dikerek gerçekleştirdi. 350 adete yakın fidanın dikiminde Ayvalık Orman İşletme Şefi Deniz Meltem, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Yakan, Karakol Komutanı Başçavuş Erdal Ekemen , İlçe Tarım Müdürü Zeki Volkan Oral, AK Parti İlçe Başkanı Ali Gür, ve yönetim kurulu, Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, ve yönetim kurulu, Altinova Merkez İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Ayvalık Kıvanç Sarlıcalı ilk okul öğrencileri ile veliler ve öğretmenler birlikte gerçekleştirdiler.

Reklam

Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, ilk okul öğrencileriyle fidan dikiminin ardından fidanı sulayarak, İçinizde daha önceden fidan diken var mı ? Diye sormasına karşılık, bazı öğrenciler el kaldırarak fidan dikimi yaptıklarını söylediler.

 

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.